Mustafa Öğretmenoğlu ilk kez Kayserispor-Trabzonspor´un maçını yönetecek

30.11.2018 10:00:10

Spor Toto Süper Ligin 14.haftasında Cumartesi günü Kayseri Kadir Has Stadyumunda saat 19.00´da oynanacak olan Kayserispor-Trabzonspor karşılaşmasını Antalya Bölgesinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Antalya Bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu 2018-2019 sezonunda Kayserispor ve Trabzonspor´un ilk kez maçını yönetecek. Öğretmenoğlu´nun bu karşılaşmada yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesinden İsmail Şencan ve Antalya Bölgesinden Murat Ergin Gözütok yapacak. Maçın 4.Hakemi İzmir Bölgesinden Kutluhan Bilgiç 
Merkez Hakem Kurulu tarafından Kayserispor-Trabzonspor maçına atanan Mustafa Öğretmenoğlu bu sezon Kayserispor´un 3 maçında dördüncü hakem olarak ve 1 maçında ise VAR olarak görev yaptı. Öğretmenoğlu Kayserispor´un Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Galatasaray maçlarında dördüncü hakem olarak görev yaparken, Çaykur Rizespor maçında ise AVAR olarak yer aldı. Öğretmenoğlu, bu sezon Trabzonspor´un Kasımpaşa ve Akhisarspor maçlarında VAR olarak görev yaptı. Mustafa Öğretmenoğlu hem Kayserispor´un hem de Trabzonspor´un bu sezon ilk kez Cumartesi günü düdük çalacak. 
?1´er galibiyet? 
Mustafa Öğretmenoğlu, bugüne kadar Kayserispor´un 1 maçında görev yaptı. 2015-2016 sezonundaki Kayserispor-Akhisarspor (3-2) maçında görev yapan Öğretmenoğlu, Trabzonspor´un da 1 maçında görev yaptı. Antalya Bölgesi hakemi, geçen sezon Türkiye Kupası´nda Erzurumspor-Trabzonspor (0-4) maçında düdük çalmıştı.