MÜŞAHİT KUNDAKÇI

29.11.2016 09:46:59

CHP Hacılar İlçe binasına benzin dökerek yakan N.A, sorgusunun ardından tutuklandı.Kundakçı, cezaevine konuldu

CHP Hacılar İlçe binasını ateşe veren şahıs yakalandı ve sorgusunun ardından tutuklandı. N.A´nın babasının CHP üyesi, kendisinin sandık müşahidi olduğu ortaya çıktı. N.A´ya kundaklamada kullandığı benzini satan, benzinlik yetkilileri hakkında da yasal işlem başlatıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hacılar İlçe binasını yaktığı belirlenen N. A isimli şahıs, sorgusunun ardından tutuklandı.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta sonu gece saatlerinde CHP İlçe binasının yanmasının ardından başlattığı soruşturma kapsamında işin iç yüzünü ortaya çıkardı. N.A isimli şahsın benzinlikten aldığı 5 litre benzinle kundaklamaya sebep olduğu belirlendi. Göz altına alınan ve emniyette sorgulanan N.A. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na tepki olarak böyle bir eylem gerçekleştirdiğini ifade etti.
Babasının CHP´li, kendisinin de aynı partinin sandık müşahidi olduğunu söyleyen N.A Cumhuriyet Savcılığı´nın ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
BENZİNLİKLE İLGİLİ İŞLEM
Bu arada N.A.´nın CHP ilçe teşkilatını kundaklamakta kullandığı 5 litre benzini aldığı benzinlik yetkilileri ile soruşturma başlatıldığı ve gerekenin yapılacağı ifade edildi.
(Bekir ASLANTAŞ)



Anahtar Kelimeler: MÜŞAHİT KUNDAKÇI