MUHTEŞEM KAPANIŞ

27.11.2014 17:25:49

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliği ile merhum Ahmet Duman anısına düzenlenen Antrenör Kursu veda yemeği ile tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliği ile Kayseri`de 17-27 Kasım 2014 tarihleri arasında merhum Ahmet Duman anısına açılan “Grassroots C Futbol Antrenör Kursu” tamamlandı. Merhum Ahmet Duman adına düzenlenen C Futbol Antrenörlüğü kursunun sona ermesi vesilesi ile Talas`ta bulunan, Gökkuşağı Düğün Salonunda bir akşam yemeği verildi. Merhum Ahmet Duman`ın ailesinin de davet edildiği yemeğe; Futbol Federasyonu Eğitim Kurulu eğitmenlerinden Coşkun Süer ve Ramazan Mahmut Torunoğlu, TÜFAD Kayseri Şube Başkanı Osman Yozgat, TÜFAD Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocasinan Şimşekspor Genel Koordinatörü Fehmi Kuş ve Kayserispor U21 takımı Teknik Direktörü Hakan Ertürk ile 30 kursiyer katıldı. Yemek sonrasında kursa emeği geçenlere plaket verildi. Futbol Federasyonu Eğitim Kurulu eğitmenlerinden Coşkun Süer`e plaketini Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Yozgat takdim etti. Futbol Federasyonu Eğitim Kurulu eğitmenlerinden Ramazan Mahmut Torunoğlu’na plaketini Kocasinan Şimşekspor Genel Koordinatörü Fehmi Kuş takdim verdi.Gecenin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Yozgat, yemeğin ardından yaptığı açıklamada “Grassroots C Futbol Antrenör Kursu’nun sona ermesinden dolayı dernek olarak bir yemek tertip ettik. Rahmetli Ahmet Duman’ı andık.17 Kasım 2014 tarihinde başlayan C Futbol Antrenörü Kursu’nun 27 Kasım 2014 tarihinde tamamladık. Kursa katılanlara teşekkür ederim” dedi.
(Memduh BORAZAN)