MUHTARLARA BİLGİSAYAR VE YAZICI?

22.08.2015 16:24:01

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle muhtarlarına bilgisayar ve yazı dağıttı.

 

 

 

Kocasinan Belediyesi içerisinde gerçekleştirilen dağıtım programına Ahmet Çolakbayrakdar´ın yanı sıra Kocasinan´a bağlı mahalle muhtarları katıldı.

Çolakbayrakdar, ?Muhtarlarımızın bu çalışma temposu içerisinde bir takım ihtiyaçları mevcut. Bizde onlara bilgisayar ve yazıcı dağıtarak bir nebze olsun sorunlarını çözmek istedik? dedi.

 

Mahalle muhtarları ile sık sık bir araya geldiğini belirten Çolakbayrakdar, ?Herhalde en az ayda bir defa bu şekilde toplantımız oluyor. Bugünde burada daha önce söz verdiğimiz üzere bilgisayar ve yazıcı dağıtımı programı için bir araya geldik. Muhtarlar bizim belediyecilik ve yönetim anlayışımızda şimdiye kadar iç içe olmuşuzdur. Biz şunu savunuyoruz eğer muhtarlarımız mahalle içerisinde, mahallelilerimize iyi hizmet vermek konusunda, onların sıkıntılarını dertlerini belediyemize iyi şekilde aktarırlarsa bizde mahallemize ve şehrimize iyi hizmet ederiz. Şimdiye kadar iyi bir şekilde hizmet ettiler. Her zaman mahallelinin içerisinde oldular, vatandaşlarımızın sorunları ile hemhal oldular. Muhtarlarımızın bu çalışma temposu içerisinde bir takım ihtiyaçları mevcut. Bizde onlara bilgisayar ve yazıcı dağıtarak bir nebze olsun sorunlarını çözmek istedik? şeklinde konuştu.

Dağıtım sonunda Çolakbayrakdar mahalle muhtarları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 

 



Anahtar Kelimeler: MUHTARLARA BİLGİSAYAR YAZICI