MUHAMMED AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

25.06.2015 10:44:04

Kayseri´de, doğuştan beyin sapı tümörü hastalığı olan iki yaşındaki Muhammed´in ameliyat olabilmesi için gereken 85 bin TL hayırseverler tarafından toplandı, Muhammed yapılan ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.



Doğuştan beyin sapı tümörü hastalığı olan iki yaşındaki Muhammed Akan´ın sağlığına kavuşması için 85 bin TL gerekiyordu. Anne Gülşah ve baba Osman Akan çiftinin feryadını duyan hayırseverler aralarında yardım kampanyaları düzenleyerek Muhammed için gereken 85 bin TL´yi topladı. Ardından Muhammed ameliyatı yapılmak üzere İstanbul´a getirildi. Yapılan başarılı operasyon sonrası Muhammed sağlığına kavuştu. Çocuklarının sağlığına kavuşmasının ardından Kayseri´ye gelen anne Gülşah Akan, ?Oğlumuzda beyin sapı tümörü vardı. Kayseri´de hepsinin alınamayacağını söylemişlerdi. Bunun tek çaresi İstanbul´a gitmekti. Onun içinde 85 bin lira gerekiyordu. Konuyla ilgili çocuğumuzun haberi yapıldıktan sonra duyarlı vatandaşlarımız bize ulaştı. Bu para toplandı. Çocuğum dualar eşliğinde ameliyatını oldu. Şuan sağlık durumu iyi. Kontrollerimize gidip geliyoruz. Allah yardım eden herkesten razı olsun? dedi.
Baba Osman Akan ise, çocuğunun İstanbul´da tedavisi yapılıp ameliyat olduğunu belirterek "Sağlık durumu çok iyi. Tümörün hepsini aldılar. Duyarlı vatandaşlara teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun? şeklinde konuştu.