MUHALEFET BIRAKIP KAÇTI

26.05.2015 10:35:08

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Sağlık Sen tarafından düzenlenen toplantıda bugünkü muhalefetin geçmişte yaptıklarını herkesin iyi bildiğini belirtti. Özhaseki, Bakmayın siz bugün mangalda kül bırakmadıklarına. Dün Türkiye'yi batırıp da bırak

 

 

Sağlık Sen tarafından düzenlenen toplantıya sağlık sektöründe hizmet veren çok sayıda kişi katıldı. Toplantıya AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Mustafa Demir, Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Milletvekili Adayları Ahmet Doğan ile Avşar Aslan da iştirak etti.

 

Sağlık Sen Şube Başkanı Mahmut Faruk Doğan'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Kayseri Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı Yaşar Karayel, herkesin mutlaka 7 Haziran'da sandığa gitmesi gerektiğini belirterek, 7 Haziran'da ya geçmiş Türkiye'deki sıkıntılara ya da AK Parti döneminde saygınlığını kazanan Türkiye'den yana oy kullanacaksınız” dedi. Karayel, Kayseri'den yüzde 70'lerin üzerinde oy beklediklerini dile getirdi.

 

Toplantıda AK Parti Kayseri Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmail Tamer ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de birer konuşma yaparak, iktidarları döneminde başta sağlık alanında olmak üzere yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdiler.

 

BAKMAYIN SİZ MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLARA”

 

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de konuşmasında, bu ülkedeki herkesin 2002'den önce yaşananları iyi bildiğini belirtti. Özhaseki, 2002'den önce yaşadıklarımızı, neler çektiğimizi herkes biliyor. İktidar sahipleri daha süreleri dolmadan ‘Biz bu işi yapamıyoruz' diyerek kaçıp gitmişlerdi. Şimdi bakmayın siz mangalda kül bırakmadıklarına. Dün Türkiye'yi bırakıp kaçanlar bunlar değil miydi? Onlar gitti, başında Recep Tayyip Erdoğan gibi yiğit bir liderle yepyeni bir iktidar geldi ve ülkeyi ayağa kaldırdı. O günden bu yana da işler iyiye gidiyor. Rabbim bu iyiliğimizi elimizden almasın” dedi.  

 

MUHALEFETE ÜÇ AY İKTİDARI VERSEK ÜLKEYİ BATIRIR”

 

Toplantıya katılan Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Mustafa Demir ise muhalefetin iktidar olması halinde ülkeyi yine kötü günlerin bekleyeceğini vurgulayarak, Seçim kampanyalarını izliyorsunuz. Hükümeti üç aylığına devretsek sağlık sektörü başta her şey tepetaklak olur. Sakın ha kimse bazı şeylere kızıp, gönül koyup oy vermezlik etmesin. Çünkü AK Parti kadroları gece gündüz demeden bu ülke için çalışıyor” diye konuştu.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: MUHALEFET BIRAKIP KAÇTI