MÜCEVHERE HÜCUM

2.04.2016 10:14:57

300 liraya da 30 bin dolara da mücevherlerin yer aldığı Mücevher Günleri yoğun ilgi görüyor.

?Mücevher hiç bu kadar cazip olmamıştı´ sloganı ile yola çıkan Altın Dünyası, yurt dışındaki ünlü mücevher üreticilerini Kayseri´de ağırlayarak toptan fiyatlı mücevher ürünleri alıcılarıyla buluşturuyor.  Flamingo Düğün Salonu´nda dün başlayan Mücevher Fırsat Günleri, bugün ve yarın ziyaretçilerini ağırlayacak.

Satışa sunulan mücevherlerle ilgili bilgi veren Salih Yılmaz tüm ürünlerin el işçiliği ile hazırlandığını belirterek, ?Dünya´daki nadir mücevher üreticilerinden biriyiz. Hindistan´da, Hong Kong´da, Bangkok´ta Dubai´de ofislerimiz var. İstanbullu bir firmayız. Kayseri´de yapılmayanı yapmak için Altın Dünyası Firması ile beraber bir Mücevher Günleri Etkinliği düzenledik. Bunun için çok özel bir hazırlık yaptık. Son derece özel mücevherleri zümrütü, yakutu, inciyi 18 ayar üzerinde hazırlanmış eşsiz mücevherleri buraya getirdik. Bizim ürünlerimizin hepsi el işçiliği ile yapılıyor ve eşi benzeri yok. Burada eski ürünleri alıp yenileri ile değiştirmek gibi müşterilerimize fırsatlar sunuyoruz. Ayrıca burada bulunan özel el ustamız, anında ürünlerin iskeletlerini istenen taşlarla yeniden değiştiriyor. Bu şekilde yeni ürünler hazırlanabiliyor? şeklinde konuştu.

İndirimli mücevherlerin alıcılarını beklediğini ifade eden Salih Yılmaz, ?3 gün açık kalacağız. Bu özel kampanyamız daha sonra devam etmeyecek. Burada gerçek bir indirimimiz söz konusu. Fiyatlarımız sabit. Normal perakende fiyatlarına göre bazı ürünlerimiz üçte bir fiyatına, bazı ürünlerimiz de dörtte bir fiyatına satılıyor. Bizim asıl hedef kitlemiz kuyumcular. Ama Kayseri´de bir ilki gerçekleştirdiğimiz için ürünlerimiz toptan fiyatına satışa sunulmuş durumda. Her bütçeye göre ürünümüz mevcut. Kadınları en iyi dostları olan mücevherlerle tanışmaya davet ediyoruz? dedi.

3 gün sürecek olan Mücevher Fırsat Günleri´ne Kayserili hanımlar yoğun ilgi gösterdi. Flamingo Düğün Salonu´nda başlayan Mücevher Fırsat Günleri´ne giriş ücreti 50 TL olup, 3 yüz TL´den 30 bin dolara kadar sunulan mücevheratlar alıcılarını bekliyor.

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: MÜCEVHERE HÜCUM