Muammer Yıldırım Sivasspor´da

2.07.2019 15:51:52

İstikbal Mobilya Kayserispor ile sözleşmesi sona eren kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım Demir Grup Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonu öncesi  Demir Grup Sivasspor, İstikbal Mobilya Kayserispor ile sözleşmesi sona eren tecrübeli  kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım´ı kadrosuna kattı.

Vatanı görevini tamamladıktan sonra İstanbul´a giden Muammer Zülfikar Yıldırım, başkan Mecnun Otyakmaz ofisinde  bir araya geldi ve anlaşmanın ardından 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Muammer,  2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında Demir Grup Sivasspor forması giyecek.14 Eylül 1990´da Diyarbakır´da dünyaya gelen Muammer Yıldırım, futbola Türk Telekomspor alt yapısında başladı. Ardından Torbalıspor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Mersin İdmanyurdu formasını giyen 29 yaşındaki oyuncu, 2016 yılından beri Kayserispor kalesini koruyordu. 

Öte yandan Demir Grup Sivasspor, daha önce kaleci Mamadou Samassa ve defans oyuncuları Marcelo Goiano ile Aaron Appindangoye´yi renklerine bağlamıştı. 



Anahtar Kelimeler: Muammer Yıldırım Sivasspor