Motosiklet Meraklıları ?Erciyes Moto Fest´te Toplanıyor

27.08.2018 17:00:58

Birbirinden farklı etkinlik, festival ve spor müsabakalarına ev sahipliği yapan Erciyes, bu kez Türkiye´nin dört bir yanından gelen motor meraklılarını ağırlayacak.

Birbirinden farklı etkinlik, festival ve spor müsabakalarına ev sahipliği yapan Erciyes, bu kez Türkiye´nin dört bir yanından gelen motor meraklılarını ağırlayacak. Motosikletçiler 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı 2 bin 200 metre rakımdaki Tekir Yaylası´nda festival için kurulan Çadır Kamp alanında konaklayarak 4 günlük ?Erciyes Moto Fest´ ile kutlayacak. 
Sadece kar ve kış sporlarıyla değil yaz boyunca da birbirinden renkli pek çok etkinlikle adını duyuran Erciyes´in 30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasındaki misafirleri, Türkiye´nin dört bir yanından gelen motor tutkunları olacak. 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes AŞ ve Kayseri´deki gönüllü motosiklet kulüpleri tarafından düzenlenecek olan etkinlik bin motosikletçi ve 2 bin 500 katılımcıyı ağırlayacak. Erciyes Tekir Yaylası´nda festival için kurulan çadır kamp alanında gerçekleşecek olan etkinlik nefes kesen akrobasi gösterilerine, moto kross yarışlarına, konserlere, DJ performanslarına ve ateş başı eğlencelerine sahne olacak. 30 Ağustos Zafer Bayram´ında başlayacak ve 4 gün boyunca devam edecek Erciyes Moto Fest´e katılanlar Talas, Kapuzbaşı Şelaleleri, Sultan Sazlığı gibi Kayseri´nin tarihi ve doğal güzelliklerini de iki tekerle keşfetme imkânı bulacak. 
Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu ve ünlü motor şovmeni Birkan Polat, Cuma ve Cumartesi günleri Erciyes´te 17:00 - 18:00 saatleri arasında motosikletiyle unutulmaz bir gösteri sergileyecek. Festivalin üçüncü günü de yüzlerce motosikletlinin katılımı ile şehir korteji gerçekleştirilecek. Erciyes´te başlayacak olan tur şehir merkezinden Talas´a uzanıp tekrar Erciyes´te son bulacak. Ayrıca festival boyunca düzenlenecek çekilişlerle katılımcılara bir birinden güzel hediyeler dağıtılacak.