MORAL GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

9.03.2015 16:48:05

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi bünyesinde yer alan birimlerde çalışanlara yönelik spor karşılaşmaları, dostluk basketbol, voleybol ve yüzme yarışmaların devam ettiğini bu hafta ise belediye de çalışan bayanların bir ara

Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerinde…
Belediye de çalışan bayanların katıldığını Bayanlar Sohbet ve Spor Bulaşmasının Erciyes Dağı Kar Adam Tesislerinde gerçekleştirildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç Çalışanların bir nebze de olsa eğlenmelerine yardımcı olmak, birbirleri ile spor karşılaşmaları yaparak stres atmalarını sağlamak amacı ile bir dizi etkinlik düzenledik. Bu hafta ise belediyemizde görev yapan bayan çalışanları bir araya getirdik. Belediyemiz bünyesinde özel şirket çalışanları dâhil 62 bayan personel istihdam edilmektedir. Bayan çalışanlarımız Erciyes Dağı Kar Adam Tesislerinde yapılan bu toplantı ile hem eğlendiler, hem de spor yaptılar. Bu tür etkinlikler ile hem farklı birim ve tesislerde çalışanlar tanışmakta hem birimler arasında kaynaşma hem de genel çalışma temposunu yükseltme açısından büyük faydası olmaktadır dedi.
Öğle yemeği ikram edildi…
Motivasyon toplantısında belediye çalışanları ile bir süre sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin örnek ve referans belediye olmasında çalışanların birbirleri ile olan dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinin büyük etkisi olduğunu ve birimler arasında uyumun çalışmalara ivme kazandırdığını kaydetti.
Birimler Arası Bu Tür Etkinler Devam Edecek.
Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye bünyesinde yer alan birimlerin iştirak edeceği bu tür eğlence ve spor etkinliklerinin ayda bir kez tekrarlanacağını sözlerine ekledi.