MONDİ MELİKŞAH´DA TEMPO ARTIYOR

13.08.2015 09:30:22

Turuncu-Beyazlılar yeni sezon hazırlıklarını Recep Mamur Spor Salonunda antrenör Alaeddin Yakan nezaretinde tempo artırarak sürdürüyor.

Türkiye Basketbol Ligi (TBL)  temsilcimiz Mondi Melikşah Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.  Recep Mamur Spor Salonu´nda Baş Antrenör Alaeddin Yakan yönetiminde yapılan antrenmana yeni transferlerden Curtis Kelly ve Jeremy Ingram dışında tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman top çalışmasıyla son buldu.  Yeni sezonda en iyi şekilde hazırlanan temsilcimiz Mondi Melikşah Üniversitesi bugün yapacağı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek.

/resimler/2015-8/13/0931013514809.jpg

 Turuncu-Beyazlılar Baş Antrenörü Alaeddin Yakan

BU SENE ÇOK RENKLİ OLACAK

Türkiye Basketbol Ligindeki temsilcimiz Mondi Melihaşh Üniversitesi Basketbol takımı antrenörü Alaeddin Yakan, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Basketbol Ligi´nin her geçen sezona göre daha sert ve kaliteli hale geldiğini söyleyen Alaeddin Yakan, ?Bu sezon baktığımız zaman bütün takımlar ciddi hamleler yaptı. Her takım bence iyi kadrolar kurdu. Bu sene ligin daha renkli geçeceğini umuyorum. Bir, iki takımın dışında kadroların eşit olduğunu düşünüyorum. Küçük farklar kimin alt kimin üst sıralarda olacağını belirleyecek. Daha iyi takım olmayı beceren daha iyi arkadaş ortamı yakalayan takımların ön plana çıkacağını düşünüyorum. Genç takımımızdan A takıma çıkmaya aday 5?6 oyuncuyla yakından ilgileniyorum. Onlarla her gün özel olarak idmanlar yapıyoruz ve A takımla antrenmanlara çıkıyorlar. Amacımız bu gençleri A takıma kazandırmak? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: MONDİ MELİKŞAH TEMPO ARTIYOR