MiNiK EFE iCiN KAMPANYA!

21.09.2016 08:51:00

Ünal Efe´ye uygun ilik bulunması için Türkiye, Fransa, Almanya, Hollanda ve Avusturya´da kampanya başlatıldı

3 yaşından beri kemoterapi gören ve halen Hollanda´da tedavi altında tutulan ve uygun ilik bulunmazsa hayatını kaybedecek olan 8 yaşındaki Ünal Efe Taşkapan´a uygun ilik bulunması için Türkiye, Almanya, Hollanda, Fransa ve Avusturya´da kampanya başlatıldı.
3 yaşında lösemiye yakalanan Ünal Efe Taşkapan´ın şu anda kemoterapi gördüğünü söyleyen amca Uğur Taşkapan, yaklaşık 20 gün önce Kayseri´de Kızılay Kök Hücre Merkezi´ne kan örneği verdiklerini belirterek, ?Türkiye genelinde, Hollanda´da, Almanya´da ve Avusturya´da Ünal Efe için kampanya başlatıldı. Gurbetçi vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği kampanyaya yabancılarda ilgi gösterdi? dedi.
Şu anda kemoterapi gören Ünal Efe için doktorların 2 veya 2.5 ay ömrü kaldığını söylediğini hatırlatan Uğur Taşkapan, ?Türkiye´deki vatandaşlarımızı da Ünal Efe´ye uygun ilik bulunması için örnek vermeye çağırıyoruz. Kayseri ve tüm ülkedeki vatandaşlarımızı kök hücre merkezlerine örnek vermeye çağırıyoruz. Eğer uygun ilik bulunursa Hollanda´ya gönderilecek ve küçük bir çocuğun hayata tutunmasına sebep olacak? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: MiNiK iCiN KAMPANYA