Minik Dostlarımız Sigorta Cini İle Güvence Altında

5.10.2018 10:10:49

Sigorta Cini´nin Pati Sigorta teminatıyla, kedi ve köpeğinizin zehirlenme, enfeksiyon kapma, cisim batması, kırık, yaralanma, trafik kazası, elektrik çarpması gibi pek çok felaketten korunuyor. En sevdiğimiz dostlarımız olan hayvanlar için düşünülmüş sağl

Sigorta Cini´nin Pati Sigorta teminatıyla, kedi ve köpeğinizin zehirlenme, enfeksiyon kapma, cisim batması, kırık, yaralanma, trafik kazası, elektrik çarpması gibi pek çok felaketten korunuyor. En sevdiğimiz dostlarımız olan hayvanlar için düşünülmüş sağlık poliçesi hayvanların sağlığı içinde güvence sunuyor.


Onlar bizim minik dostlarımız, ailemizin birer üyesi. Sevdiklerimizin bugününü ve geleceğini nasıl düşünüyorsak minik dostlarımız, kedi ve köpeklerimizi de öyle düşünürüz. İşte onların başına gelebilecek her türlü sağlık probleminde yanınızda olacak Pati Sigortası´nın anlaşmalı veteriner hekim ağı, teminat kapsamı ve ekonomik fiyatı ile kedi ve köpekleriniz yaramazlık yaparken sizin içiniz rahat olacak. Aksigorta´nın can dostlarımız için oluşturduğu benzersiz sağlık güvencesi ile tüm sağlık ihtiyaçları güvence altına alınıyor.

Pati Sigortası´nın kapsamlı teminatları, can dostunuzun acil durumlardaki tedavi ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Sigorta Cini´nin bir ürünü olan Pati Sigortası´nı, aşıları tamamlanmış 6 aydan büyük 10 yaştan küçük olan tüm ırk ve cinsiyetteki kedi ve köpekler için yapılabileceğini söyleyen Sigorta Cini Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Aydınlı, ?Teminat kapsamında yer alan acil durumlarda size en yakın anlaşmalı veteriner kliniklerine başvurmanız halinde oluşacak tedavi giderleri teminat limitleri dâhilinde sigorta şirketi tarafından karşılanacaktır? dedi.

Poliçe ödemelerinizi kredi kartınıza 9 taksit ile ayda sadece 22 TL´ye sahip olurken; yasal kimliklendirme ekipmanı olarak belirlenen mikroçipi de hediye eden Aksigorta Pati Sigortası, mikroçipin anlaşmalı veteriner kliniklerinde ücretsiz olarak uygulanmasının ardından geçerli oluyor.

Sigorta Cini Hakkında:

Türkiye´nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri, NN Grubu´nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor. Türkiye genelinde 15 ilde 35 mağazada 200´e yakın çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Sigorta Cini, klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende zinciri olarak hizmet veriyor. Sigorta Cini mağazalarında, müşteri odaklı hizmete büyük öncelik veriliyor. Sigorta Cini mağazalarına sigorta ihtiyacı ile gelen müşterilerin öncelikle sigorta ihtiyaçları kişiye özel olarak analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Sunulan tarafsız danışmanlık hizmetiyle, müşteriler kendi ihtiyaçlarına en uygun sigorta ürününü bulma imkânına sahip oluyor. Teklif aşamasında ise poliçe evraklarında bulunan tüm detaylar müşteriler için kolaylaştırılıyor; basit, kolay anlaşılır ve kafa karıştırmayan bir sigorta hizmeti sunuluyor. Sigorta Cini mağazalarında; AKsigorta, Allianz, AXA Sigorta Anadolu Sigorta, Doğa Sigorta, ERGO, Groupama, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Japan, Acıbadem Sigorta, Quick Sigorta, Güneş Sigorta, Koru Sigorta, Unico Sigorta, Orient Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Türk Nippon Sigorta ve Ray Sigorta şirketlerinin kasko ve trafik sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi tüm sigorta ürünleri ile NN Hayat ve Emeklilik´in hayat ve bireysel emeklilik ürünleri hakkında danışmanlık hizmeti verilmektedir.