MİLLİ SAVUNMA BAKANI SAYIN İSMET YILMAZ, KAYSERİ´DE ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

8.02.2016 17:09:57

Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz, Vali Orhan Düzgün ile birlikte Diyarbakır´ın Sur ilçesindeki operasyonda PKK´lı teröristler tarafından şehit edilen Piyade Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan´ın ailesini ziyaret etti.


Vali Orhan Düzgün, karayolu ile Kayseri´ye gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz´ı Köşk Kışlası´nda karşıladı. Burada, Şehit Astsubay Özgür Erdoğan´ın İzmir´de yaşayan babası Sait Erdoğan, annesi Mübeccel Erdoğan ve kardeşleri Özer, İlkay ve Önder Erdoğan ile görüşen ve başsağlığı dileklerini ileten Bakan Sayın Yılmaz daha sonra şehidin Talas´ta bulunan evini ziyaret etti.
Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz ve Vali Orhan Düzgün, memleketi Sivas´ın Divriği ilçesinde toprağa verilen şehidin eşi Öznur Erdoğan, 4 yaşındaki kızı Eylül Ada Erdoğan ve diğer yakınları ile bir süre görüşerek başsağlığı dileklerini iletti.
Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın´ın da hazır bulunduğu ziyaret, Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı´nın Kuran-ı Kerim okuyup dua etmesinin ardından sona erdi.