MİLLETVEKİLİ TANER YILDIZ´DAN DEĞERLENDİRME

15.10.2018 14:01:28

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Kayseri de yapılan yatırımları ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ?ın Kayseri ziyaretini değerlendirdi.

 AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Kayseri de yapılan yatırımları ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ?ın Kayseri ziyaretini değerlendirdi. Yıldız Ak Parti İl Binasında yaptığı açıklamada; Yapılan yatırımlardan tüm hemşerilerimiz yararlanıyor, hayırlı olsun dedi.

Yıldız açıklamasını şöyle sürdürdü; Her zaman olduğu gibi Kayserili hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın memnuniyetle ayrılacağı bir miting düzenleyeceğimizi ifade etmiştik.  Hamd olsun gayet güzel bir miting yapıldı. Ben tekrardan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın gerek Kayseri ye gerekse Ülkemize mal olacak açıklamaları da güzel oldu. Ülkemiz inşallah bulunduğu konumdan alnının akı ile çıkacaktır dedi.

Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, bazı çevrelerin yapılan yatırımlar konusunda yaptığı açıklamaları da değerlendirdi. Yıldız; Kayseri Büyükşehir Belediyemizin yerel yönetimlerle beraber yaptığı ve Hükümetimizin desteği ile yapılan yatırımların her birisi Kayserili hemşerilerimiz için. Buradan Ak Partili, MHP li, CHP li farklı partilerde bulunan tüm hemşerilerimiz yararlanacak. 1 Milyon 300 Bin nüfus bundan yararlanacak. O yüzden bunları küçük göstermeye gerek yok dedi. 1.6 milyar yatırım 41 ayrım yatırım bunları unutmamak gerekiyor. Bu yapılan hizmetlerden sadece AK Partililer mi faydalanıyor. Böyle düşünmek garabettir.

Kayseri ye yapılan yatırımlar için hepimizin sevinmesi lazım. Uzayan kol bizden yana diye düşünmek ve takdir edebilmek olgunluğuna ulaşmak gerekir.  Ben tekrardan katılımlarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız programlarımızdan gayet memnun ayrılmıştır dedi.