MİLLETİMİZİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUM

8.06.2015 09:57:50

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oyunu Erciyes Evler Mahallesi?nde bulunan Kadir Has İlköğretim Okulu?nda 1113 nolu sandıkta kullandı ve seçimlerin ülkemiz ve şehrimizin için hayırlı olması teme

 

 

       

          Oy kullanacağı Kadir Has İlköğretim Okulu?na eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ve oğlu Mehmed Enes Büyükkılıç ile birlikte gelen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç?ı okul bahçesinde Ak parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve parti yöneticileri karşıladı.

         

          Bütün sandıkları tek tek dolaşarak, sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla da sohbet etti.

        

1113 nolu sandıkta oyunu kullanarak, hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Büyükkılıç burada yaptığı açıklamada ?Şehrimizde çok şükür huzur ortamında, bütün partilerce seviyeli bir seçim çalışması gerçekleştirildi. Belediyeler olarak bizleri en çok mutlu eden konuda partilerimizin sağ duyulu davranmaları ve çevre kirliliğine sebep olmaması belediyecilik açısından bizleri sevindirmiştir. Ülkemize sahip çıkmalıyız ve hiçbir zaman siyasi kaygılarla hareket etmemeliyiz. Çünkü biz ülkemizi seviyoruz. İnsanlığa hizmetin sevdalısıyız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile bu zamana kadar hareket ettik ve hizmet ürettik. Bir seçim dönemi sona erdi ve vatandaşlarımız en demokratik haklarını kullanarak sandık başına giderek oyunu kullandı. İnanıyorum ki, Türk milleti sağduyusu ile  hareket edecek, ülkesine, vatanına, devletine, milletine, bayrağına bir kez daha sahip çıkacaktır.?dedi.