MİLLET SÖYLEDİ BİZ ANLADIK!

18.06.2015 10:21:58

AK Parti Milletvekilleri mazbatalarını aldı.

 

 

 

7 Haziran´da yapılan 25. dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından AK Parti´den Milletvekili seçilen Mehmet Özhaseki, Ahmet Doğan, Yaşar Karayel, Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış Adliye´ye gelerek, dün mazbatalarını aldı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve çok sayıda partili de mazbata törenine katıldı. 

 

Mazbatalarını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Yaşar Karayel, ?Milletin söyleminin, milletin dediğinin dışında bir şey olmaz. Seçmen söyleyeceğini söyledi, biz de anladık? dedi.

Tüm partilerin toplamından fazla oy aldıklarını ifade eden Karayel, ?Bu şu demektir Kayseri hala AK Partiye güveniyor, AK Parti ile beraber. Yaptığımız hizmetlerin yanında olduğunu Kayseri tescil etmiştir. Biz inşallah milletimizin bu teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Seçilen 5 arkadaşımız, tüm teşkilatlarımız ve seçilemeyenlerle birlikte yarın yeniden seçim olacakmış gibi gayret içerisindeyiz. Bundan sonrada tüm sivil toplum kuruluşu örgütlerimizle, arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için seçim galip başladı. Biz bu seçimlerden galip çıktık. Ama milletimiz bizi iktidardan uzaklaştırmış oldu. Tekrardan milletimizin gönlüne girmek, milletimizin teveccühlerine layık olmak için yeniden AK Parti misyonunu ayağa kaldıracağız. Teşkilatlarımızla birlikte gayretli çalışmamız devam edecek? şeklinde konuştu.

 

Haber: Berna Utaş Utangan 



Anahtar Kelimeler: