MHP, AKP KARŞI KARŞIYA…

18.05.2015 10:46:24

AK İcraatlar Gençlik Kolları ile Kayseri Ülkü Ocakları Kadın Derneği, Cumhuriyet Meydanı'nda hafta sonu sergi açtılar.

 

AK İcraatlar Gençlik Kolları, AK Parti'nin 13 yıllık süreç içerisinde yaptıkları çalışmalarla ilgili, Kayseri Ülkü Ocakları bayan kolları Fırat Çakıroğlu'nun hayatını anlatan resim sergisini Cumhuriyet Meydanı'nın da vatandaşlara açtı.

 Kayseri Ülkü Ocakları bayan kolları başkanı Fatma İnceöz, Halkımızın dünyada olan biten her şeyden yeteri kadar bilgisi olamıyor maalesef. Amacımız vatandaşlarımızı bilgilendirmek. Fırat Çakıroğlu'nun nasıl şehit olduğunu anlatıyoruz. Bugün akşama kadar Kayserili vatandaşlarımıza Fırat Çakıroğlu ve hayatı ile ilgili bilgiler vereceğiz” dedi.

Sergiyi gezen üniversite öğrencisi Merzuka Tebel ise, Halkımızdan bazı kesimin şehit kelimesine takıldığını fark ettim. Dağda öldürülen şehit oluyor da üniversitede öldürülen ne oluyor. İkisinin arasında ki fark ne? Her konuda dini öne sürüyorlar, asker forması altında ölen şehit oluyor, aynı mücadelede üniversitede ölen arkadaşlarımız şehit olamıyor. Şehit demekten utanılıyor maalesef. Türkiye artık şehide şehit demekten utanıp kelle deniyor” şeklinde konuştu.

Haber: Berna Utaş Utangan

 



Anahtar Kelimeler: MHP AKP KARŞI KARŞIYA