MHP İL BAŞKANI DERHAL İSTİFA ETMELİ

10.09.2015 12:07:31

AK Parti İl Başkanı Özden, sosyal medyada ?AK P.Ç ler nerdesiniz. Ulan dantelli kefen giyen P.Ç ler? paylaşımının ardından MHP İl Başkanı Ersoy´u istifaya davet ederek, ?Söz konusu vatansa, siyasi rekabet teferruattır? dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, MHP İl Başkanı Baki Ersoy´un sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından paylaştığı sözlerle alakalı olarak kendisine cevap verdi.

 Özden, siyasetçinin örnek alınacak, topluma yol gösterecek dil ile mesajlarını yayınlaması ve galeyana gelmemesi gerektiğini ifade ederek, şu görüşlere yer verdi: " Siyasetçinin, siyaset dili küfür olamaz. Tabii bu siyaset adamları için var olan bir ahlak anlayışıdır.  Bu gün bir yerel gazetenin birinci sayfasında yayınlanan ve MHP İl Başkanı tarafından paylaşımda bulunulan AK P..Ç ler, neredesiniz ulan dantelli kefen giyen Ak P..Ç ler şeklindeki küfrün içerdiği vehamet kan dondurucudur.  Böylesine ağır ve galiz sözler sahibini ifade eder. Şimdi sormak gerekiyor!

 

Ey MHP İl Başkanı; Milli ve manevi değerlerin temsilcisi olduğunu iddia edeceksin. Şehidin kanından siyaset yapacaksın. Halkı kin ve nefrete teşvik edeceksin. Kutsal değerlerimize hakaret edecesin. Kefene bile dantel öreceksin!! Utanmadan az biraz düşünmeden AK Parti´ye oy vermiş, gönül vermiş, Türkiye genelinde 18 milyon 867 bin 411 vatandaşımızın Kayseri´de ise, 418 bin 660 hemşerimizin anasına, bacısına p.ç diyerek, küfür edeceksin.  Hiç bir siyasi terminolojide bu  küfrün karşılığı yoktur.

 

Sormazlar mı Ey MHP İl Başkanı, Kayseri´de hemen hemen her iki kişiden bir tanesinin Ak Parti´ye oyunu ve gönlünü verdiği bir tabloda  senin, selam verdiğin bir vatandaş veya vatandaşın  kız kardeşi  yok mu? AK Parti´ye gönlünü veren şehit anası babası veya kardeşi yok mu diye? 

 

 Temsil ettiği muhafazakar değerlere saldırı teşkil eden, hatta genel başkanlarının politikası ile ters düşen bu paylaşım, gençleri sokağa dökmek niyeti ile terörün amacına hizmet eden maksatlı bir paylaşımdır.  

 

Millet olarak hassas bir dönemden geçtiğimiz malumdur. Bu dönemde teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmamız yerine, toplumu kin ve nefrete sevk edecek söz ve tutumlarda bulunmak teröre nefret değil, katkı sağlar.

 

Bu minvalde siyasetçi üstlendiği misyonu önce ülkem düsturu ile yerine getirmelidir. Bu düşüncelerle, hukuk çerçevesinde hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı belirtmek isteriz. Partimize gönül vermiş, oyunu vermiş tüm vatandaşlarımız adına hakaret içeren ağıza alınmayacak bu küfürleri çıktığı yere aynen iade ederim. Siyaset adamlığı ile örtüşmeyen bu galiz sözler, bir siyasi parti temsilcisine yakışmaz.

 

 MHP İl Başkanı´nı bu sözlerinden dolayı istifaya davet ediyor, MHP Genel Merkezi tarafından da bu sözlerin nasıl karşılık bulacağını görmek istiyoruz."

"Söz Konusu vatansa,  siyasi rekabet teferruattır. "