MENSAH'TAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

28.11.2019 15:27:00

İstikbal Mobilya Kayserispor’un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah önemli açıklamalarda bulundu

İstikbal Mobilya Kayserispor’un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah önemli açıklamalarda bulundu. Mensah, “Her futbolcu büyük takımda oynamak ister. Kayseri ve Kayserispor’da mutluyum. Teklif gelirse annemiz Berna Hanım ile konuşurum” dedi.

Süper Lig temsilcimiz İstikbal Mobilya Kayserispor ligin 13.haftasında Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını günde tek antrenman ile sürdürüyor. Dün yapılan antrenman öncesi Sarı-Kırmızılı takımın Ganalı orta saha futbolcusu Bernard Mensah, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Birkaç hafta sakatlığından dolayı formadan uzak kaldığını belirten Mensah, “Bu haftadan itibaren idmanlara çıkmaya başladım. Çok daha iyiye gidiyorum. Şu anda bir sıkıntım yok. Fiziksel ve zihinsel açıdan Beşiktaş maçına hazırım. Oynamak istiyorum. Tabii ki son karar hocamızın”  diye konuştu. 

 “Her futbolunun hayali”

Hakkında Fenerbahçe'yle anlaştığı yönünde çıkan haberlere açıklık getiren Bernard Mensah, “ Herhangi bir anlaşma yok. Bunlar tamamen asılsız haberler bence.  Her futbolcu büyük takımda oynamak ister. Ama ben şuan Kayserispor’dayım. Eğer öyle bir şey olursa düşünülür bu.  Her futbolcu Şampiyonlar Liginde, UEFA Avrupa Liginde oynamak ister. Ben Kayseri ve Kayserispor’da mutluyum.  Hiçbir sıkıntım yok. Ama bu çok normaldir,  büyük takımdan teklif geldiğinde bu insanın kariyeri açısından önemli olur. Annemiz Berna Hanım ile konuşurum böyle bir şey olursa. Ama şuan böyle bir şey yok. Bunlar gayet futbolun içerisinde normal şeyler.  Ben burada çok mutluyum” diye konuştu.

“Kısa zamanda iyi işler yapacağız”

Öncelikle sakatlığım dolayısıyla belki böyle bir düşüş olabilir.  Geçen sezon ağır bir sakatlık geçirdim.  Bu sezonda bacağımdan dolayı sıkıntılar yaşadım.  Bu yüzden böyle olabilir. Aynı zamanda geçen seneki takımın durumu bu seneki farklı.  Üç hoca değiştirdik ve üç hocanın da  oyun mantalitesi bu hep farklılıklar var o yüzden adapte olmak biraz zor olabiliyor.  Ama ben eminimin ki biz çok kısa zaman içerisinde yeni yapılanma ile beraber taraftarın hak ettiği Kayserispor’u göstereceğiz” dedi.

“Ödemeler aldık”

Başkanla sürekli görüşüyorum.  Çok enerjik ve olumlu bir inşa.  Onunla beraber onun yeni yapılmasıyla beraber ben Kayserispor’un bu durumunun çok daha iyiye gideceğinden eminim.  Gerçekten Kayserispor’a her şeyi veriyor.  Bizim için çok olumlu bir gelişme bu onun gelmesiyle birlikte.  Finansal sıkıntılar yaşadık yalan değil doğru.  Ama Berna hanım geldikten sonra biz belli ödemeler aldık.  İşlerin daha çok iyiye gittiğini söyleyebilirim.  O yüzden bir sıkıntımız yok.  Çok aşırı derecede yüksek bir miktar olmasa da bize yeteri seviyede ödemeler yapılıyor” dedi. (Haber-Foto: Memduh BORAZAN)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: MENSAH' FENERBAHÇE AÇIKLAMASI