MENSAH BEŞİKTAŞ'TA

15.08.2020 20:19:00

Hes Kablo Kayserispor'un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah Beşiktaş'a kiralandı. Sarı-Kırmızılılar kiralama ücreti olarak 500 bin Euro alacak.

Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor'da sıcak saatler yaşanıyor. Transferin gözde ismi olan Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah Beşiktaş'a 1 yıllığına kiralandı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Bernard Mensah için Beşiktaş mutlu sona ulaştı. Yapılan son görüşmenin ardından Bernard Mensah, Beşiktaş'a satın alma opsiyonu ile 1 yıllık kiralanırken, Sarı-Kırmızılılar kiralama ücreti olarak ise 500 bin Euro alacak. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar Mensah'ın 202 yılında bitecek olan sözleşmesini ise 2023 yılına kadar uzattı.

Mensah'ın fiyatı
Galatasaray ve Beşiktaş kulübü ile sürekli görüşmeler sağlayan ve anlaşma zemini arayan Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sonunda bir kulüp ile anlaşmaya vardı. Ganalı futbolcu Bernard Mensah'ın yeni sezonda siyah beyazlı forma giyeceği öğrenildi. Hes Kablo Kayserispor ile Beşiktaş kulüpleri anlaştı. Buna göre Mensah, 2020-2021 futbol sezonunda Beşiktaş forması giyecek. Mensah 1 yıllığına Beşiktaş'ta oynayacak. Beşiktaş'ın Mensah için Hes Kablo Kayserispor'a 500 Bin Avro kiralama bedeli ödeyeceği öğrenilirken, bonservisi ile almak isterse 4,5 Milyon Avro ödeme yapacağı alınan haberler arasında.

 



Anahtar Kelimeler: MENSAH BEŞİKTAŞ'