MEMUR-SEN ARALIK AYI İL DİVAN TOPLANTISI

26.01.2015 10:41:03

Memur-Sen Kayseri Şubesi Aralık ayı Divan Toplantısı, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer`in katılımı ile gerçekleştirildi.

Bir restoran düzenlenen toplantıya, AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, Memur-Sen Kayseri Temsilcisi Aydın Kalkan, TOÇ Bir-Sen Kayseri Temsilcisi Murat Kuzkale ve sendika üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan TOÇ Bir-Sen Kayseri Temsilcisi Murat Kuzkale “ Memur-Sen Ocak ayı İl Divan Toplantısı TOÇ Bir-Sen ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. 2015 yılının ilk divan toplantısının Kayseri`nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen’e hayırlı olmasını ve yeniden büyük Türkiye yolunda hizmet eden herkese hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Toç Bir- Sen olarak birçok kazanıma imza attık. TOÇ Bir-Sen ve Memur-Sen olarak toplu görüşme ve toplu sözleşme masalarında birçok kazanımlar elde ettik. ‘Bunu biz de istemiştik o yüzden oldu veya hükümet verdi’ şeklinde kazanımlarımızı eleştiren çevremizdeki sendikalar alınamayan kazanımlarımız için `bunu Memur-Sen alamadı` şeklinde bizi suçlamaktadırlar. Biz kazandıklarımızın ve kazanamadıklarımızın farkındayız" dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, “Kayseri’de olduğumuz süre içerisinde bu toplantılara katılmaya gayret ediyoruz. Türkiye mutlaka olması gerektiği gibi örgütlü bir toplumdur. Bunun içinde sendikaları çok değer veriyoruz. Sendikalar hem kendi üyelerine hem de Türkiye`nin geleceğine katkılar sağlamaktadır. Yenilenme dönemlerinde hem kongrelerde yenilenmekte hem de hizmet edilmektedir. Yetkili sendikalar üyelerin hak ve sorumlulukları yerine getirilmektedir” şeklinde konuştu.