MEMİŞ DESTEK İSTEDİ

25.02.2015 10:42:19

Ak Parti milletvekili aday adayı Oğuz Memiş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret ederek, İçinizden biri olarak Allah kısmet ederse Ankara yolunda desteğinizi istiyorum” dedi.

 

 

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ‘da Memiş'in aday olmasından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek,” Kayseri'de bir ilk olduğunu biliyorum. İçimizden biri bu yola çıktı. Hayırlı olsun, elbette desteklerimiz kendisiyle” diye konuştu.

 

Ak Parti milletvekili aday adayı Oğuz Memiş, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Metin Kösedağ'ı ziyaret  etti.  Memiş meslektaşlarından destek istediği ziyaretinde Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ da İçimizden birinin bu yola çıkması ve bu manada ziyareti bizleri mutlu etti. Elbette destek olacağız, gurur duyduk” dedi.

Ak Parti milletvekili aday adayı Memiş, aday adaylığı sürecindeki ilk ziyaretini Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yaptı. Memiş kendisiyle ilgili kısa bir bilgi verdikten sonra şunları söyledi:

YıldızTeknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra Kayseri'ye döndüm ve gazetecilikle ilgili işler yapmaya başladım. O gün bugündür bu işle de iştigal ediyorum. Taşımaktan onur duyduğum en önemli kimliğim sarı basın kartı kimliğimdir. İçinizden biri olarak milletvekili aday adayı oldum ve ilk olarak da buraya gelip sizlerle görüşmek ve desteğinizi talep etmek istedim. Hangi şartlarda çalıştığınızı ve ne koşularda gazetecilik yaptığınızı biliyorum.  allah kısmet eder de, Ankara'da olursam sizin bir temsilciniz olarak bu sorunların en aza indirilmesi için birlikte çalışacağız. Sizlerden de, bu süreçte desteğinizi istiyorum. ”

 

 



Anahtar Kelimeler: MEMİŞ DESTEK İSTEDİ