MELİKGAZi´DEN TEŞEKKÜR!

18.08.2016 09:37:26

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tutan personeline teşekkür etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz darbe girişimiyle birlikte Kayseri Cumhuriyet Meydanı´nda 27 gün aynı şevk ve heyecan ile milli irade ve demokrasi nöbeti tutarak vatandaşlara hizmet veren belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mille irade ve demokrasi nöbeti tutarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için belediye görevlileri tarafından su, çay, simit, tatlı, pide, etli pilav, ekmek arası balık, ve çorba ikramı gibi çok çeşitli ikramlarda bulunulduğunu hatırlatarak ?Akşam mesai bitiminden sabah namazına kadar tutulan milli irade ve demokrasi nöbetinde fedakarca çalışarak vatandaşlara hizmet veren belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. FETÖ terör örgütü ve onun işbirlikçilerine Milletimiz ?dur´ diyerek milli bir duruş göstermiştir. Türkiye´nin tek yürek olduğu bu darbe girişimine karşı tüm siyasi partiler güzel bir birliktelik göstermiştir. En güzeli kimse meydanlara zorla getirilmemiş ve kimseye de zorla nöbet tutturulmamıştır. Aynı şevk, heyecan ve onuru gösteren ve bu millete hizmet eden tüm kamu çalışanlarına da teşekkür etmek istiyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. 7 Ağustos´ta Yeni Kapı´daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile bu millet dünya ya gereken cevabı vermiştir. Milletçe bu birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Şimdi sıra bu birlik ve beraberlik içinde hedef 2023 ilkelerini yerine getirmektir. Üretimi, sanayisi, ekonomisi, turizmi, sporu, eğitimi, ulaşım ağı yani her şeyi ile dev kalkınmayı sağlamaktır? dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak günlük hizmetlerin aksatılmadan sunulduğunu bunun yanında geleceğin şehri Melikgazi için yatırımların devam ettiğini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: MELİKGAZi TEŞEKKÜR