MELİKGAZİ`DE 20 PERSONELE İLKYARDIM KURSU

25.05.2015 16:43:25

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak personelin eğitimine, çıkan yasa ve yönetmeliklerle bilgilenmesine ve bilinçlenmesine hizmetin başarısı için önem verdiklerini söyledi.




İlk yardım önemli…
Personelin kendi branşında sürekli olarak hizmet içi eğitime tabi tutulduğunu ancak birçok kez genel konular da hizmet içi eğitim verildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediyemizde istihdam edilen 20 kişiye ilk yardım konusunda İl Sağlık müdürlüğünce verilen eğitim programına katıldıklarını kaydetti.
Toplu çalışma alanlarında, kurum ve kuruluşlarda…
Özellikle toplu yaşanılan ve çalışılan alanlarda kamu kurum ve kuruluşlarında ilk yardımın öneminin büyük olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi.
Melikgazi Belediyesi olarak halk ve çevre sağlığına büyük önem veriyoruz. Bu neden ile personelimize iş koşullarında, evlerinde ve her hangi bir yerde karşılaşacakları olası sağlık müdahalesi için ilk yardım kursuna gönderdik. İşin uzmanlarınca verilen İlk Yardım Kursları ile belediyemizde 20 kişi bu konuda bilgilendirildi, bilinçlendirildi ve hizmet sunmalarına imkan tanındı. Kurs süresinde teorik ve uygulamalı olarak ders olan personelimiz bugün düzenlenen tören ile sertifikalarını aldılar. Hayırlı olsun. Belediyemiz her türlü eğitime önem vermekte olup, eğitimin adeta merkezi olduğu gibi eğitimcinin de dostudur. ”dedi