Melikgazi´de Kaan dönemi!

10.12.2015 09:53:53

CHP Melikgazi İlçe Başkanlığı devir teslim töreni gerçekleştirildi.

 

 

Örene CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Disiplin Kurulu Başkanı Ali Paşa Tan, Milletvekili adayı Tülin Temel ve çok sayıda partili katıldı.

Eski Başkan Asef Türkdönmez, mevcut Başkanlığını İbrahim Kaan´a devretti. Siyasetin uzun soluklu olduğunu belirten Türkdönmez, ? Yıllardır hepimiz bu partiye gönül verdik. Bu kalabalık karşısında heyecanlanmamak mümkün değil. Çok heyecanlıyım biri sizleri bir arada görmek, diğeri ise yerimi çok değerli bir arkadaşıma bıraktığım için. Amacımız partimizi iktidara taşımak. Bunun içinde değişik yüzlere, projelere, insanlara ihtiyacımız var. Hepimiz bir gücüz, bir birimizi sevmek ve sahiplenmek zorundayız. Koltuğumu İbrahim kardeşimize devrettiğim için çok mutluyum. Bundan sonra da istediği her zaman yanında olacağım? dedi.

 

Melikgazi İlçe Başkanlığını devralan İbrahim Kaan ise, bayrak yarışının yeni bir etabına tanıklık edildiğini belirterek şu şekilde konuştu: ? Bugüne kadar partimize gönül vermiş, emek vermiş herkese başta da Türkdönmez ve yönetimine teşekkür ediyorum. CHP´de görev bitimi diye bir şey olamaz. Çünkü CHP bir yaşam tarzıdır. Demokrasi yarışına güç veren diğer adayımız Ergün Canpolat ´ada teşekkürlerimi iletiyorum. Aramızda ki bir demokrasi yarışıydı ve tamamlandı. Kavgamız faşizme karşı, hürriyet kavgasıdır. Asıl işimiz bundan sonra ve faşizme karşı hürriyet kavgası vereceğiz. Bu yolda her partilimizin desteğine önem veriyoruz.?

 

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan´da önce ki Başkan Asef Türkdönmez´e emekleri için teşekkür ederken, İbrahim Kaan´a da yeni görevinde başarılar diledi.

Haber: Berna Utaş Utangan

 



Anahtar Kelimeler: Melikgazi Kaan dönemi