MELİKGAZİ ZİYARETİ

4.09.2014 11:32:50

Giyim Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 'ı ziyaret ederek, Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin…

         Giyim Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Ünal, Melikgazi Belediyesince esnaf ve ticaret erbabı için yapılan hizmet ve yatırımlar için esnaflar adına teşekkür ettiğini söyledi.

 

Giyim Sanayi Sitesine yapılan yatırımlar dolayı…

         Giyim Sanayi Sitesi Yönetimi ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi Mesleki Oda, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ve istişare içerisinde çalışıyoruz. Bunun olumlu sonuçları ilçe halkına hizmet olarak yansımaktadır. Melikgazi Giyim Sanayi Sitesi Yönetimi ile ortak bir çalışma gerçekleştirdik. Bu ortak çalışma ile giyim sanayi sitesinde yol ve çevre düzenleme, cep otoparklar, site dış yüzeyinde görsel temizlik. Site duvarlarının onarımı ve boyanması gibi çalışma yaparak esnafların hizmetine sunduk. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz ” dedi.

 

         Esnaf haritası

         Melikgazi Belediyesi olarak ilçenin esnaf harita hazırlayacaklarını böylece bölgesel ticaret gelişimini takip edebileceklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Giyim Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyelerin ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi.