MELİKGAZİ BELEDİYESİNDEN SAĞLIK HİZMETİNE YATIRIM

12.08.2014 10:45:55

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Hayırsever Melikgazi Belediyesi olarak Danışmentgazi mahallesinde bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan Sağlık Tesisi inşaatın tamamlandığını ve iç döşemesine başlanıldığını bildirdi.

Danışmentgazi Mahallesi, Kreş merkezi yanında yer alan arsada inşaatı tamamlanan Sağlık Tesisi ile bölge halkının sağlık sorununa büyük bir çözüm bulunmuş olacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,  2 katlı ve 850 m2 iç alana sahip sağlık tesisi içerisinde 112 acil servis bulunduğunu belirtti.

Her zaman halkın sağlık sorununa büyük önem verdiklerini ve ilçenin muhtelif semtlerinde belediye tesislerini sağlık hizmetine tahsis ettiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Danışmentgazi Sağlık Merkezi ile ilgili olarak şunları söyledi.

“Son olarak İLDEM Melikgazi Belediyesi Sosyal tesis binasının ikinci katını İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis ettik. Halkın sağlık hizmetine sunularak bölge halkının isteği yerine getirilmiş oldu. Danışmentgazi Mahallesinde Sağlık Tesisimiz bu yıl temeli atıldı. Hızla ve planlı bir çalışma ile inşaat tamamlandı şu anda iç döşeme çalışması devam etmektedir. Bina içerisinde Acil Müdahale Polikliniği, Diş Polikliniği ve laboratuarı gibi bölümler de bulunmaktadır. Dış mekân ve çevre düzenlemesi yine belediyemizce yapılmıştır. Sağlık merkezinin dış cephesi ısı yalıtımlı ve çatısı ise teras çatı şeklinde inşa edilmiştir.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  sağlık tesisin oturum alanının 400 m2 olduğunu zemin artı 1 kat üzerinden inşa edildiğini sözlerine ekledi.