MELİKGAZİ BELEDİYESİNDEN 360 DERECE UYGULAMASI

19.08.2014 13:12:52

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi 3600 derece Melikgazi Uygulaması ile okuldan, hastaneye, spor tesislerinden, bankaya, yeşil alan ve parklardan, kamu binalarından tarihi binalara kadar ilçenin tüm üst yapısın

Bu uygulama ile dünyanın her hangi bir yerinden Inter-net üzerinden Melikgazi’yi gezebileceklerini, görme ve öğrenme imkanı bulacaklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 3600 görüntüler sayesinde ziyaretçilerin mekanların tüm detaylarını görebileceklerini, kolayca ulaşabileceklerini, araştırma veya inceleme yapabileceğini kaydetti.

 

         3600 derece Melikgazi Panoramik uygulaması ile ziyaretçilerin ilçenin tüm detaylarını öğrenebildiğini gibi ilgili alanlarda fotoğraflarını da paylaşabilecekleriniifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak teknolojik gelişmeleri takip ediyor ve değerlendiriyoruz. 3600 Melikgazi projemiz ile Melikgazi’mizin tüm görüntülerini dünya ile paylaşacağız. Bu çalışma Melikgazi’nin tanıtımına ve turizm değerlerine de katkı sağlanacaktır. Melikgazi ilçesinin sokak sokak, cadde cadde gezintisi yapılabilineceği gibi önemli yapıların belirtilmesi ile bir bakıma adres doğrulaması da gerçekleştirilecektir. Melikgazi’nin tüm kamu, eğitim, sağlık, ibadethane yapıların yanı sıra park ve bahçeler, spor alanları, belediye tesisleri, alış-veriş merkezleri, çarşı, ulaşım, konaklama tesisleri yer alacaktır “ dedi.

 

         Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 3600 derecede panoramik Melikgazi projesinin Melikgazi internet sitesine ayrı bir özellik katacağını birçok şehir ve yurtdışında yaşayan Melikgazililerinde bir bakıma hasret gidereceğini sözlerine ekledi.