MELİKGAZİ MÜSİAD EXPO´DA

10.11.2016 10:11:31

Melikgazi belediyesi Expo fuarına katılaca

Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul´da düzenlenen ve T.C. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan´ın teşrifleri ile 16. MÜSİAD EXPO 3. HİGH TECH PORT BY MÜSİAD VE 20. ULUSLARARASI İŞ FORMU KONGRESİ´NE iştirak ediyor.

 

16. MÜSİAD EXPO Fuarı ve İŞ FORMU KONGRESİNİN yatırımcıların buluşması ve bir araya gelmesi için bir fırsat olduğunu belirten Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu organizasyona dünyanın seçkin sanayi ile ticaret temsilcilerinin, bankacıların, iş dünyası temcilerinin, devlet başkanlarının iştirak ettiğini çünkü Türkiye´nin önünün açık olduğunu, gelişim ve yatırımları ile dünya ticaretine ve üretimine aday olduğunu kaydetti.

 

Tarihi İpek Yolunda Avrupa ile Asya arasında kalan Türkiye´nin bir ticaret yolu üzerinde olması ayrıca Kayseri ilimizin bu yolun tam ortasında olmasının ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükıklıç ?Melikgazi Belediyesi olarak bu organizasyona özel davet ile iştirak etmemiz bir tesadüf değildir. Kayseri Belediye yatırımları ve özellikle Kayseri girişimci ruhunun ve Kayseri´nin önü açık bir üretim merkezi olmasının büyük katkısı ve etkisi olmuştur. Melikgazi bilindiği üzere Kayseri, Mimarsinan Organize Sanayi ile Serbest Bölgesini barındırmaktadır.? dedi.

 

Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi ile ilgili olarak T.C. Ekonomi Bakanlığı´nın desteği ile gerçekleştirilecek, ?Alım Heyetleri Görüşmeleri? kapsamında yurt içi ve yurt dışı yatırımcıları ile toplantılar yapılacağını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: MELİKGAZİ MÜSİAD EXPO