Melikgazi Hastanesinden Emeklilere Büyük Destek

1.10.2018 10:53:20

Melikgazi Hastanesinde Emeklilerden Fark Ücreti Alınmayacak

Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi, emeklilere yönelik başlattığı çalışma ile muayenelerde emeklilerden fark ücreti almayacak.

Türkiye Emekliler Derneği Kayseri Şubesi ile imzalanan protokolle, dernek üyesi olan emekliler Melikgazi Hastanesinde muayene olurken fark ücreti ödemeyecekler.

Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Mustafa Demirel ile Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Şube Başkanı Gazi Aykırı, anlaşmayı içeren protokolü imzaladılar. Demirel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ? Ülkemizde zaten zor şartlar altında geçinmek durumunda kalan emeklilerimize sağlık alanında destek olmak adına bir çalışma yaptık. Yapılan protokol ile, emeklilerimiz, hastanemize geldiklerinde muayeneler için fark ücreti ödemeyecekler. Yıllarca çalışarak, devletine ve milletine hizmet eden emeklilerimize, tüm hastalarımıza hastane olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada en iyi şekilde hizmet vereceğiz? dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Şube Başkanı Gazi Aykırı´da, Mustafa Demirel´e desteklerinden emeklilere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, şükran plaketi verdi.