MELİKGAZİ BELEDİYESPOR´DA LİDERLİK SEVİNCİ

10.12.2018 14:15:06

Türkiye Voleybol 2. Ligi 3. Grupta mücadele eden Melikgazi Belediyespor hafta sonu oynadığı karşılaşmada şehrimizin bir başka temsilcisi Sahabiyespor´u ilk seti 25-9 ikinci seti 25-13 ve son seti 25-10 kazanarak hem 3 puanın sahibi oldu hem de liderlik ko

Türkiye Voleybol 2. Ligi 3. Grupta mücadele eden Melikgazi Belediyespor hafta sonu oynadığı karşılaşmada şehrimizin bir başka temsilcisi Sahabiyespor´u ilk seti 25-9 ikinci seti 25-13 ve son seti 25-10 kazanarak hem 3 puanın sahibi oldu hem de liderlik koltuğuna oturdu.

Sezona gençlerden oluşan dinamik bir kadro ile başlayan temsilcimiz ligde oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet 1 mağlubiyet ve 17 puanla grubunda lider olan Melikgazi Belediyespor 4 maçtır yakaladığı galibiyet serisini lig sonuna kadar sürdürerek şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk yaptığı açıklamada ?takımımızın elde ettiği galibiyetler ve liderlik elbette sevindirici ancak en önemlisi takım olmayı başarmış ve günden güne lige damgasını vuran bir Melikgazi Belediyespor izlemek ve izletmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Teknik ekibimiz ve sporcu kardeşlerimi kutluyorum. İnanıyor ve güveniyorum Melikgazi Belediyespor yakaladığı bu havayı kaybetmeyecek ve sezon sonunda hedeflediği yere ulaşacaktır. Bize güvenen ve her zaman destek olan Onursal Başkanımız, Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç ve tüm voleybol severlere teşekkür ediyorum. ? dedi.

Melikgazi Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda ligde 4. Sırada bulunan Erzurum Spor Lisesi´nin konuğu olacak. Karşılaşma 16 Aralık Pazar günü saat 13.00´de oynanacak.