MELİKGAZİ BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ ORTAK BİLDİRİ İLE TERÖRÜ LANETLEDİ

8.09.2015 12:40:25

Melikgazi Belediyesi meclis üyeleri, Eylül ayı meclis toplantısında ortak bildiri ile terörü lanetledi.


Melikgazi Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk toplantının açılış konuşmasında, ?Meclisimizce Gesi Kavşağı düzenleme ve genişletme çalışmasına, Anbar bölgesi lojistlik merkezi için yol genişletme çalışmasına ve 4 mahalle de trafo merkezi yapılması için karar verildi. Ayrıca şehrin ekonomik gelişmesine ve imar hareketliğine hız takacak olan imar planı değişikliklerine yine oybirliği ile onaylandı. Bu gün alınan karar ile trafoların artık yer altına alınarak daha görsel kirliliklerin önlenmesine karar verildi? dedi.
16 maddenin tek tek oylanarak imar planındaki değişikliklerin gerçekleştirilerek modern ve sağlıklı yapılaşma için gerekli düzenlemelerin sağlandığını hatırlatan Meclisi Başkan Vekili Av. Mehmet Savruk, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunarak Meclis Üyelerine teşekkür etti.
Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Hashalıcı´nın önerisi ile son günlerde artan terör saldırıları ve özellikle Dağlıca Saldırısı münasebeti ile Melikgazi Belediye Meclisi olarak ortak bir bildiri yayınlanması talebi kabul edilerek aşağıdaki Meclis Kınama bildirisinin yayınlanmasına karar verildi.
Yapılan açıklamada, ?Türkiye ve Dünya Kamuoyuna Duyurulur; Bizler Kayseri Melikgazi Belediyesi Meclis Üyeleri olarak son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına sebebiyet veren terör örgütü ve yandaşlarını kınıyoruz. Büyük Türk milletinin sabrını aczi yet olarak değerlendiren gafillerin tarihe bir daha bakmalarını öneriyoruz. Yaşanan terör olaylarında şehit olanlara Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Meclis üyeleri olarak bu zor günlerde parti ayrımı gözetmeksiniz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu tüm dünya kamuoyuna ilan ediyor, Meclis Üyeleri olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Melikgazi Belediyesi Meclis üyeleri? ifadeleri kullanıldı.