MELİKGAZİ BELEDİYE NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

5.04.2016 09:56:27

Melikgazi Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere toplandı.


Melikgazi Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan Nisan ayı Meclis Toplantısında, Meclis Başkan Asıl ve Yedek Üyeleri, Meclis Başkan Kâtipleri Asıl ve Yedek Üyeleri, Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe ile İmar Komisyon Üyelerin seçimi gerçekleştirildi.
2015-2016 dönemi Meclis Komisyonlarında görev alan Belediye Meclis Üyelerine belediye çalışmalarına katkılarından, emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir yıl süre ile komisyonlarda görev yapacak olan meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar temenni etti.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Meclis toplantısında alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyerek ?Belediye Meclisi olarak yasa gereği meclis iç görev seçimleri yapılmıştır. Belediye Meclisimizin alacağı karalar ile 2016-2017 yılı çalışmamız şekillenecektir. Örnek ve referans belediye yatırımları 2015-2019 yılları arasında artırılarak devam ettirilecektir ? dedi.
MHP grubu adına söz alan Mustafa Hashalıcı Kayseri´nin gelişimi ve kalkınması için, kamu menfaati yararına her türlü hizmet ve çalışmaya destek vereceklerini ve Melikgazi´nin faydası, gelişimi ve büyümesi için her projede var olacaklarını söyledi.
AK Parti Grubu adına söz alan A.Serdar Altuntuğ ise, hizmet ve yatırım alanları her geçen gün büyüyen ve genişleyen bu oranda da nüfusu artan belediyenin yine örnek çalışmalar sergileyeceğini söyledi.
MHP grubu adına söz alan İrfan Dursun, Meclisin uyumlu çalışmasının şehri olumlu yönde etkileyerek, kalkınmaya, birlikteliğe ve güzelliğe vesile olduğunu kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, 17 yıldır yapılan Sayıştay ve mülkiye denetimlerinde en ufak bir yanlışlığın olmamasından mutlu olduklarını, meclis kararlarında hep oybirliği ile karar alınmasının Melikgazi´yi örnek ve referans belediye yaptığını sözlerine ekledi.
Yapılan Meclis Toplantısında gündem de 15´i ek olmak üzere toplam 48 madde görüşüldü. 25 madde ilgili komisyonlara havale edilirken, 23 madde karara bağlandı.