MEL-MEK´in TEOG´da büyük başarı!

25.08.2016 08:57:57

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eğitim alanında başarılarıyla her zaman gündem ve referans olan Melikgazi Belediyesi Etüt Merkezinde 8´inci sınıfta okuyan 145 öğrenciden 138´si Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı kapsamında ter


Milli Eğitim Bakanlığınca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı kapsamında liselere yerleştirme nakil sonuçların açıklanması Melikgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne bağlı olarak eğitim faaliyetlerini sürdüren MEL-MEK etüt merkezlerinde 8´inci sınıf öğrencilerinin liselere yerleşme başarısı yüzde 95 olarak değerlendirildi.
145 ÖĞRENCİDEN 138´İ TERCİHLERİNİ KAZANDI
Deneyimli öğretmenler gözetiminde öğrencilerin takviye olarak eğitim aldığı Melikgazi Belediyesi etüt merkezlerinde TEOG sonuçlarına göre öğrencilerin tercih ettikleri liselere yerleşmesi hem aileleri, hem de öğrencileri mutlu ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, bu başarı hizmetin ne kadar isabetli ve gerekli olduğunu bir kez daha ortaya çıkardığını kaydetti.
Elde edilen başarıdan dolayı hem öğretmenleri hem öğrencileri tebrik eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ? Belediye olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı olarak eğitim faaliyetlerimizin sürdürüldüğü Melikgazi Belediyesi Etüt Merkezi öğrencilerimizin başarısı bizleri çok mutlu etti. TEOG sonuçlarına göre öğrencilerimizin ilk tercih ettiği liseleri kazanması takdire şayandır. Bu başarıdan dolayı hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi kutluyorum. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde her mahalleye etüt merkezleri açarak bu eğitim faaliyetlerimizi yaygınlaştırmayı hedefliyoruz? dedi.
Liselere yerleşme sonuçlarını öğrenen veliler Belediye Başkanı Başkan Memduh Büyükkılıç´a, teşekkür ettiler.



Anahtar Kelimeler: TEOG büyük başarı