Mekan-ı Mevaran açıldı

18.03.2019 09:50:52

Kayseri sosyal hayatına yeni bir renk getirecek olan Mekan-ı Mevaran Kafe, Mimar Sinan Mahallesi Tarsus Sokak No: 57/A adresinde hizmete girdi.

Mekan-ı Mevaran açıldı

Kayseri sosyal hayatına yeni bir renk getirecek olan Mekan-ı Mevaran Kafe, Mimar Sinan Mahallesi Tarsus Sokak No: 57/A adresinde hizmete girdi. Kafenin açılışına CHP Kayseri Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sema Karaoğlu, MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, Argıncık Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nazmi Yücel ile çok sayıda davetli katıldı.

    Mekan-ı Mevaran Kafe´nin sahibi Canan Akdaş, Kayseri Sosyal hayatına yeni bir soluk getirecek olan mekanlarının sabah 08.00´den gece 02.00´ye kadar açık olacağını söyledi.

 Akdaş, ?Serpme kahvaltı dahil olmak üzere çok kapsamlı bir mönü ile hizmet vereceğiz. Kafemizde müşterilerimiz istedikleri her şeyi bulabilecek. Özellikle sıcak içeceklerimizi tatmayı herkese tavsiye ediyorum. Özel gün ve toplantılarda hizmet verecek bir ekibe sahibiz. Açılışa gösterilen ilgiden son derece mutluyuz. Tüm Kayserili hemşerilerimizi kafemize bekliyoruz´´ dedi.

Haber: Bekir Aslantaş



Anahtar Kelimeler: Mekan Mevaran açıldı