Medipol Başakşehir ile Kayserispor 19. randevuda

19.10.2018 10:50:19

Medipol Başakşehir, Süper Lig´in 9. haftasında yarın sahasında karşılaşacağı Kaysersipor ile ligdeki 19. randevusuna çıkacak.

Spor Toto Süper Lig´in 9. haftasında Medipol Başakşehir, yarın saat 16.00´da sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele öncesi turuncu-lacivertliler, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonrası topladığı 15 puanla ikinci sırada yer alırken, sarı-kırmızılılar ise 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle elde ettiği 9 puanla 13. sırada bulunuyor. 

Ligde 19. randevu 
Başakşehir ve Kayserispor, Süper Lig´de daha önce 18 kez birbirlerine rakip oldu. Bu maçlarda Abdullah Avcı´nın ekibi 9 galibiyet elde ederken, Kayseri temsilcisi de 5 defa rakibini mağlup etti. 4 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Turuncu-lacivertli takım, aynı zamanda ligde oynadığı son 9 maçta rakibine kaybetmedi. Söz konusu müsabakalarda kalesinde sadece 2 gol gören Başakşehir, rakip ağlara ise 14 gol gönderdi. 

Başakşehir kolay kaybetmiyor 
Başakşehir, Spor Toto Süper Lig´de oynadığı son 13 maçta sadece 1 defa yenildi. Turuncu-lacivertliler, bu mağlubiyeti de 2018-2019 sezonunun ikinci haftasında 2-1´lik skorla deplasmanda Kasımpaşa´ya karşı aldı. Geride kalan 12 karşılamada ise Başakşehir, 8 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. 

Arda geri dönüyor 
Geçtiğimiz sezondan 10 maçlık cezası bulunan Arda Turan, bu cezasını ligin 8. haftasında tamamladı. Başarılı futbolcu, Teknik Direktör Abdullah Avcı´nın görev vermesi halinde Kayserispor karşısında oynayabilecek. Sakatlığından dolayı bir süredir forma giyemeyen ancak hafta içi antrenmanlarda takımla birlikte çalışmalara katılan Emre Belözoğlu´nun da sahadaki yerini alması bekleniyor. 

Düdük Hüseyin Göçek´te 
3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu´nda oynanacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek´in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Candaş Elbil yapacak.