MECLİS GÜNDEM: HİZMET VE YATIRIM

14.10.2014 10:44:46

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2014 yılı Ekim ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 2' ek olmak üzere toplam 32 gündem maddesi görüşüldü.

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2014 yılı Ekim ayı meclis toplantısını yaptı. Meclis gündeminde 2’ ek olmak üzere toplam 32 gündem maddesi görüşüldü.

Melikgazi Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. 20 madde tek tek oylanırken, 14 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi

Meclis gündeminde 5 mali, 11 idari ve 16 imar konusunu bulunduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediye Meclisi olarak bu toplantı da mali, idari ve imar konuları görüşüldüğü gibi aynı zamanda sağlık, spor, tarih mekanlar, eğitim gibi konulardaki hizmet ve yatırımlarda görüşülmüştür. Melikgazi Belediye Meclisi çalışmaları ile ilçemizin sosyal, kültürel ve imarlı gelişimine katı sağlamakta için  almış olduğu kararlar ile yönlendirmektedir. Bu mecliste 2015 yılı performans programı görülmüş ve detaylı inceleme için ilgili komisyona havale edilmiştir“ dedi. 

Melikgazi belediyesinde iş ve işlemlerin bilgisayar ile yapıldığını bu çalışmaların meclis çalışmalarında kullanıldığı bu bakımdan Meclisin daha etkin ve verimli bir çalışma sergilediğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunarak yaşanabilir ve modern bir Melikgazi için Meclis üyeleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.