MD MESLEK MENSUPLARI İLE BULUŞTU

1.02.2016 09:50:39

MD İlke Mali Danışmanlık ve Denetim Hizmetleri geçtiğimiz hafta sonu meslek mensupları ve basın mensupları ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

Hilton Hotel Mimar Sinan Salonunda gerçekleşen kahvaltıya, MD İlke Mali Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Danış, Kayseri İl Temsilcisi Serap Çam, Basın Danışmanı Mürsel Kafasıbüyük, Şirket Müdürü Solmaz Danışır, basın mensupları, meslek mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

7 bölgede 44 ilde temsilciliklerinin olduğunu söyleyen MD İlke Mali Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Danış, MD İlke´nin oluşum amacı; ?Firmaların ticari yaşamları boyunca yanlarında olabilecek güçlü, güvenilir ve uygun maliyetli çözüm ortağı olmak, birden fazla hizmeti tek firma koordinasyonu ile sağlamak, Denetim, bilgi ve belge organizasyonlarını etkili bir şekilde, kısa sürede gerçekleştirmek, MD İLKE Mali ve Ticari Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi; yurt içine yayılmış hizmet ağıyla ülkemizin 7 bölgesinde birçok ilde temsilcilikleri, çözüm ortakları ile mükelleflere vergi, mali ve ticari sorunlarına yönelik hızlı, etkin danışmanlık hizmeti vermektedir? şeklinde konuştu.

1 yıldır Kayseri temsilciliklerinin bulunduğunu belirten Mehmet Danış, vergi davalarında suiistimalleri ortadan kaldırmak için sonuca bağlı çalıştıklarını söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti: ?Vergi- Mali Danışmanlık Hizmetleri firmaların ticari yaşamlarında,  tasfiye ve iflas aşamalarında vergisel açıdan yaşayacakları sorunların çözümüne yönelik danışmanlık hizmetleridir. Şirketlerin idare ile yaşayabilecekleri vergisel sorunlarda, onlara çok yönlü irdelenmiş en uygun maliyetli çözüm önerilerini üretmekteyiz. Ayrıca, olası vergi incelemeleri sırasında veya sonrasında, gerek uzlaşma gerekse dava sürecinden şirkettin en az vergi yüküyle çıkması için gerekli danışmanlık hizmetlerini vermekteyiz. Dava aşamaları, vergi mevzuatı konusunda uzmanlaşmış olan MD İlke´nin uzman ekibi tarafından bizzat takip edilmektedir. Şirketimiz tarafından takip edilen ihtilaflı vergi konuları ve davaları arasında Türkiye´nin önde gelen firmaları bulunmaktadır. Danışmanlığını yaptığımız firmalarımızın inceleme aşamasından Danıştay aşamasına kadar hakları titizlikle aranmaktadır.?

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: MESLEK MENSUPLARI BULUŞTU