Masatlı Bursa´ya Gidiyor

14.07.2015 10:34:09

Mülki İdari Kararnamesi ile Bursa Mustafa Kemal Paşa´ta kaymakam olarak atanan Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Kayserililerden helallik isteyerek, "Gök Kubbe´de hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bize" dedi.

 


Masatlı, "Ben Kayseri´ye severek gelmiştim ama üzülerek ayrılıyorum. Kayseri´de özellikle insanların samimiyeti, dostluğu, sevecenliği ve bunların yanında şehrin güzelliği gerçekten bizleri Kayseri´ye bağladı. Devlet memuriyetinin tabi ki akıbeti bellidir. Bir yerde sürekli kalmamız mümkün değildir. Bu süre içerisinde özellikle Kayseri ile ilgili vatandaş odaklı hizmet anlayışı noktasında vatandaşlarımıza azami derecede yardımcı olmaya çalıştık. Kurumsal kapasitemizi olabildiğinde geliştirmeye çalıştık. Birçok proje yürüttük ve burada kaldığım zaman içerisinde dolu dolu geçirmeye çalıştım. Çalışarak geçirmeye çalıştım. Bana bunda destek veren ve her zaman yanımızda olan sayın valimiz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma, ilde bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Masatlı ayrıca, "Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Eğer biz bu hoş sedayı bıraktıysak ne mutlu bize. Benim bir hakkım ve hukukum varsa helal olsun. Burada yaşayan insanlarımızın da bana hakkını ve hukukunu helal etmesini isterim. Yaklaşan bayramın herkese kutlu olmasını diliyorum. Ben gönül dolusu sevgilerimi ve sunarak Kayseri´ye elveda diyorum" ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Masatlı Bursa Gidiyor