MAMURLAR´IN MUTLU GÜNÜ

4.04.2016 09:12:21

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur´un oğlu Yusuf Mamur hafta sonu Radisson Blue Hotel´de görkemli bir düğün ile Kübra Mamur (Yavuz) ile dünya evine girdi.

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, hayatının en mutlmu günlerinden birini yaşadı. Oğlu Yusu´u evlendiren Mamur´u bu mutlu gününde Kayseri protokolü, spor camiası yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.  Radisson Blue Hotel´de gerçekleştirilen muhteşem düğün gecesine her iki ailenin akrabaları ve sevenleri katıldı. Mamur ve Yavuz aileleri salon giriş kapısında gelen misafileri karşıladı. Yusuf-Kübra Mamur Çiftinin nikanını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken, nikah şahitliklerini Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer,  AK Parti Kayseri Milletvekili  Sami Dedeoğlu, Talas Belediye Başkanı  Mustafa Palancıoğlu,  Develi Belediye Başkanı Mehmet  Cabbar, Kayserispor Eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Kayserispor Eski Genel Menajeri Süleyman Hurma yaptı. Düğüne ayrıca Kayseri Şeker Fabrikası Genel Başkanı Hüseyin Akay, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Boydak Holing Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, iki tarafın akrabaları ve sevenleri katıldı.

/resimler/2016-4/4/0914243591279.jpg

MÜZİK ZİYAFETİ

Oldukça görkemli başlayan düğünde önce TRT sanatçıları sahne alırken hemen ardından Pop Müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli sahne alarak düğüne katılanlara unutamayacaklır bir müzik ziyafeti çekti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur bu mutlu günde çalınan şarkılara birlikte eşlik ettiler.

/resimler/2016-4/4/0913391402925.jpg

HASRET GİDERDİLER

Recep Mamur´un mutluluğunu gözlerinden okunuyordu. Ertuğrul Sağlam ve Süleyman Hurma ile sohbet eden Recep Mamur bir anlamda hasret gidermiş oldu. Düğünde Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Metin?Sönmez, Kayseri Gazeticiler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, TV1 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur´da   Mamur ailesinin mutluluğunu paylaştı. 



Anahtar Kelimeler: MAMURLAR MUTLU GÜNÜ