MAKAMDA VATANDAŞIN DUDAĞINI PATLATTI!

22.07.2015 10:26:15

Kayseri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Refik Yılmaz, yardım istemek için makamına gelen bir vatandaşı, tartakladı, dudağını patlattı.

Kayseri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Refik Yılmaz´ın kendisinden yardım isteyen Tuna Ö. Adlı bir vatandaşı darp ederek dudağını patlattığı ifade edildi. Taraflar karakolluk oldu.

 

  

  Haber Merkezimizin aldığı bilgiye göre,  Tuna Ö.(37) adlı şahıs, önceki gün Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´na giderek, işsiz olduğunu, ailesiyle birlikte zor günler geçirdiğini belirtti, hem maddi, hem ayni yardım talebinde bulundu. Vakıf Başkanı Yılmaz´ın makamına giderek, sıkıntılarını tekrarlayan Tuna Ö. ?Çok zor durumdayım, çaresizim, yardıma muhtacım? dedi. Yılmaz´ın, ?İş bul çalış, gencecik adamsın? demesinin ardından, tartışma başladı büyüdü ve kavga çıktı. İddiaya göre, tartışma sırasında Vakıf Başkanı Yılmaz, Tuna Ö.´ye yumrukla saldırdı. Yumruk darbeleri sonucu, yardım isteyen şahsın dudağının patladığı iddia edildi.

  Yaşanan olay sonrası Tuna Ö. aldığı darp raporuyla birlikte Reşat Vural Polis Karakolu´na giderek, Yılmaz´dan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine, Vakıf Başkanı Yılmaz da karakola getirilerek ifadesine başvuruldu.

  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´nda yaşanan bu gelişmenin ardından Büyük Kayseri Gazetesi, dudağının patladığı ve darp edildiğini söyleyen Tuna Ö.´ye ulaştı. Tuna Ö. Olayı doğrulayarak, ?Refik Yılmaz´ın makamına gittim ve durumumu anlattım. İş aradığımı ve zor durumda olduğumu ilettim. Kendisi bana, ?Gencecik adamsın, yardım istenmeye utanmıyor musun´ dedikten saldırdı ve darp etti. Benim dudağım patladı. Polisler eşliğinde hastaneye gittik ve darp raporu aldım ve şikâyetçi oldum? ifadesini kullandı.

  İşsiz olduğunu ve zor günler geçirdiğini söyleyen 37 yaşındaki Tuna Ö. şikâyetçi olma durumunun devam ettiğini, ayrıca ifadesinde olayın yaşandığı saatteki kamera kayıtlarının da incelenmesini istediğini sözlerine ekledi.

  Bu gelişmeler sonrası kendisine ulaştığımız Kayseri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Refik Yılmaz, konuşmak istemediğini bildirdi ve ?Konu adliyeye intikal etti? demekle yetindi. (Berna Utaş Utangan)