MAÇA DOĞRU

20.06.2020 13:02:00

Hes Kablo Kayserispor, bugün saat 18.30'da Kadir Has Stadyum'unda Başkent ekibi Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Süper Ligin 28.haftasında temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor bugün sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Saat 18.30'da başlayacak olan zorlu doksan dakikayı Ümit Öztürk yönetecek. Ligde kalma adına son derece önemli ve kritik bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanan temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor'da tek hedef bugün sahadan 3 puanla ayrılarak ligde kalma umutlarını devam ettirmek. Dün haftanın açılış maçında MKE Ankaragücü'nün MEdipol Başakşehir'e 2-1 kaybetmesinden sonra önemli bir fırsat eline geçen Sarı-Kırmızılıların bugün alacağı galibiyet sonrası haftalar sonra son sıradan kurtulmuş olacak. 22 puanla 18.sırada yer alan Hes Kablo Kayserispor'da tüm hazırlıklar tamam ve maç saati bekleniyor. Seyircisiz oynanacak olan zorlu doksan dakikada Hes Kablo Kayserispor sahadan 3 puanla ayrılmaktan başka birşey düşünmüyor.

Düdük Öztürk'te...

Bugün Kayseri Kadir Has Stadyumunda oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor ile Gençlerbirliği müsabakasını Denizli Bölgesinden Ümit Öztürk yönetecek. ÖZtürk'ün yardımcılıklarını  Samet Çavuş ve Bahtiyar Birinci yapacak. MAçın 4.Hakemi Ramazan Keleş. Bu zorlu doksan dakikada VAR Hakemi olaran Halis Özkayha görev yaparken AVAR Hakemi ise Yakup Özhan olacak.

Muhtemel 11....

Hes Kablo Kayserispor, bugün Gençlerbirliği karşısına şu on bir ile çıkması bekleniyor. Kalede Silviu Lung, savunmada Zoran Kvrzic, Diego Angelo, Ben Rienstra ve Emre Taşdemir, orta sahada Dja Djedje, Gustavo Campanharo, Haan Hüseyin Acar, Bernard Mensah, Pedro Henrique ve forvette ise gol umudu Muris Mesanovic'İn oynaması bekleniyor.

3 eksik var...

Hes Kablo Kayserispor'da bugün oynanacak olan Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı Cristian Sapunaru, sakatlığı devam eden genç oyuncu Nurettin Korkmaz ve karantinada olan Portekizli Miguel Lopes forma giyemeyecek. Bu oyuncuların dışında Sarı-Kırmızılı takımda eksik bulunmuyor.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: DOĞRU