MAÇ SONU SAVAŞ ALANI DÖNDÜ

1.01.2018 12:23:16

Kayseri U16 Ligi Grubu´nda Vali Muammer Güler Stadı´nda oynanan Kocasinan Şimşekspor-Kayseri Demirspor maçının ardından kavga çıktı. Kavgada bir futbolcu hastanelik oldu.

 

Maçın bitmesinin ardından iki takım oyuncuları arasına ağız dalaşı yaşandı. Ardından Kocasinan Şimşeksporlu sporcular soyunma odasından inerek servis içinde bulunan Kayseri Demirsporlu sporcular arasında tartışma kavgaya döndü ve ortalık bir anda savaş alanına döndü. Çıkan kavgada tekmeler ve yumruklar havada uçuşurken iki takım oyuncuları arasında yaralananlar da oldu. 

Çıkan kavgayı ayırmak ise futbolseverlere düştü. Maçı izleyen futbolseverler ve spor camiasından isimler iki takım oyuncuları ve yöneticileri ayırırken  kavga daha fazla büyümeden engellendi ve iki takım sahadan fazla zarar görmeden ayrıldı.

Çıkan kavgada Kayseri Demirspor´dan  bir oyuncu sinir krizi geçirerek baygınlık geçirdi. Olayların daha sonra antrenörler ve yöneticiler arasında devam ederken birkaç bayan veli ise göz yaşlarına hakim olamadılar. Çıkan kavga daha fazla büyümeden engellendi. Olayların sona ermesinden sonra olay yerinde polis ekipleri ve ambulans geldi.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: SONU SAVAŞ ALANI DÖNDÜ