LOKMAN GURME KAHVALTI EVİ AÇILDI

13.03.2015 09:58:13

Lokman Gurme Kahvaltı Evi ve Cafe Alparslan Mahallesi`nde açıldı. Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini en kaliteli kahvaltı malzemeleri ile müşterilerine sunan Lokman Gurme kısa sürede Kayseri halkının yoğun ilgisini görmeye başladı.

 

Ailelerin bireyleriyle birlikte gelip kahvaltılarını yapabildikleri, sonrasında güzel vakit geçirebilecekleri nezih bir ortam oluşturduklarını belirten İşletme Sahibi İrfan Kayabal, müşterilerinin kendilerinden kahvaltı malzemesini kilo ile de satın alabildiklerini söyledi. Sektörde 9 yıldır tecrübesinin olduğuna vurgu yapan İrfan Kayabal, daha öncesinde bir firmada genel koordinatör olarak çalışıyordum. Şimdi kendi işletmemizi hizmete açtık. Kısmet olursa da sistemimizi oturttuktan sonra önümüzdeki yıl ortasında French Cuisine olarak bayilikler vermeyi ve Türkiye genelinde bayilik ağımızı oluşturmayı düşünüyoruz” dedi.

Lokman Gurme olarak kısa süre önce açılışını yapmış olmalarına rağmen, yoğun talep gördüklerini dile getiren Kayabal, hizmet anlayışımızı kalite, güleryüz ve istikrar olarak belirledik ve bu doğrultuda da başarılı olmayı hedefliyoruz. Biliyoruz ki başarı hizmetten geçiyor ve bu hususta taviz vermeyeceğimizi ifade ediyoruz.