LİSTEDE ÜÇ KALECİ

27.01.2016 09:36:20

İnegölspor ile oynanan karşılaşma birçok ilke sahne oldu

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu´nda dün İnegölspor ile deplasmanda karşılaşan Kayserispor´da dün ilginç bir durum yaşandı. Sarı-Kırmızılı takımın esame listesinde üç kalecinin bulunması dikkat çekti.Sahaya ilk on birde çıkan Kayacan Erdoğan´ın yanısıra yedek kulübesinde Abdulaziz Demircan ve Yusuf Çekiç forma bekledi. Bu durum taraftarların aklına, ´´İhtiyaç halinde hangi kaleciyi sahaya sürecek´´ esprilerine neden oldu.

Birol ilk kez

Kayserispor´un devre arasında Eskişehirspor´dan transfer ettiği savunma oyuncusu Birol Parlak, dün Ziraat Türkiye Kupası´nda sahaya çıkarak ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi.  Yeni transfer, Birol Parlak oldukça başarılı bir performans sergiledi.  Hatasız oynayan genç oyuncu ligdede giyeceği 2 numaralı forma ile ter döktü.

´´İstikbal´´ reklamı ile çıktılar

Geçtiğimiz hafta içinde imzalanan sponsorluk anlaşmasğ gereği Kayserispor, bu sezon ilkkez göğüs reklamı ile sahaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar dün deplasmanda oynadığı maçta reklamlı forması ile sahaya çıkarak yapılan anlaşmayı uygulamaya başladı. Kayserispor, sezon sonuna kadar hem ligde hem de kupada bundan sonra oynayacağı tüm maçlara ´´İstikbal´´ reklamlarının bulunduğu formalar ile çıkacak.

Lopes´ten muhteşem gol

Kayserispor´un sezon başı Benfica´dan kiralık olarak transfer ettiği genç oyuncu Diego Lopes deplasmanda oynanan karşılaşmada İnegölspor karşısında 38. dakikada attığı muhteşem golle maça damgasını vurdu. Süper bir gole imza atan genç oyuncu bu sezon Kayserispor forması ile üçüncü golüne imza koymuş oldu.

(Spor Servisi)



Anahtar Kelimeler: LİSTEDE KALECİ