LEZZETİN ADRESİ

25.04.2016 09:32:44

Eski Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi İskender Beluk, işletmeciliğini aldığı Kolcuoğlu Restoran için, ? Temiz ve leziz tatlar için çalışmaya devam edeceğiz? dedi.

 

 

Birbirinden güzel yöresel lezzetleri vatandaşlarla buluşturan Kolcuoğlu Restoran, Hacı Saki Mahallesi Alpay Sokak´ta, Dünya Hastanesi arkasında müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Serpme kahvaltıdan çeşit çeşit et yemeklerine, Kayseri´ye özgü tatların yanı sıra daha birçok lezzeti vatandaşlarla buluşturuyor. Restoranın işletmeciliğini alan Eski Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi İskender Beluk, ?Güler yüzlü personelimiz ve deneyimli ustalarımızla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız? dedi.

Eski Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi, işadamı ve müteahhit olan İskender Beluk, her alanda Kayserililere hizmet edeceklerini söyledi. İşletmeciliğini aldığı Kolcuoğlu Restoran ile ilgili açıklamalarını ise şöyle sürdürdü: ?Merkez Kolcuoğlu olarak, vatandaşlarımıza temiz ve leziz hizmet sunmak için deneyimli ve hünerli personelimiz ile vatandaşımızın hizmetindeyiz. Kaliteyi, en uygun fiyatlarda vatandaşımızın beğenisine sunmaya her zaman devam edeceğiz. Amacımız şehrimize her alanda hizmet edip, halkımızı memnun etmek. Restoranımızda serpme kahvaltı başta olmak üzere kebap çeşitlerimiz usta eller tarafından hazırlanarak, müşterilerimize sunulmaktadır.?

Restoran tarzı işletmelerde hijyen konusunun oldukça önemli olduğuna değinen Beluk, ?Hijyen, insan hayatının her alanında ve döneminde önemlidir. Ancak toplu üretim gerçekleştiren ve hizmet sektöründe yer alan işletmelerde, özellikle mutfak hijyeni en çok özen gösterilmesi gereken bölümlerin başında gelir. Bizim gibi geniş çaplı restoranlarda mutfak hijyeninin önemi tartışılmaz. Temizlik, hijyen ve güvenlik açısından en yüksek standartlar, gerçekten profesyonel bir mutfağın göstergesidir. Bizim de en dikkat ettiğimiz konulardan birisidir. Kayserili hemşerilerimizi restoranımızın temiz ve nezih ortamına davet ediyoruz ? şeklinde konuştu.

Hacı Saki Mahallesi Alpay Sokak, Dünya Hastanesi arkasında hizmet veren Kolcuoğlu Restoran yeni misyonu ve vizyonu ile Kayseri´ye farklı tatlar ve renkler katmaya devam edecek.

Haber: Ayşenur Sarıkaya

 



Anahtar Kelimeler: LEZZETİN ADRESİ