KUTLU´DAN GERİ VİTES

8.11.2016 10:00:10

Osmanlıspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Hakan Kutlu´nun dün Kulüp Başkanı Mamur´u arayarak ´´Başkanım yanlış anlaşıldım´´ dediği öğrenildi

Osmanlıspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar ile biranda gündeme oturan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, çark etti. Genç teknik adamın dün Kulüp Başkanı Recep Mamur´u arayarak, ´´Yanlış anlaşıldım´´ dediği öğrenildi. Yaşanan olayların ardından dün Kulüp Başkanı Recep Mamur ile Teknik Direktör Hakan Kutlu bir telefon görüşmesi yaptı. Bu konuşmada Kutlu´nun Recep Mamur´dan özür dileyerek yanlış anlaşıldığını söylediği öğrenildi. Konuşmada Kutlu´nun ´´Başkanım açıklamalarım yanlış anlaşıldı. Ben Kayserispor´da mutluyum. Sizinle bir yola çıktık ve bu yolu sonuna kadar sizinle yürümek istiyorum´´ dediği iddia edildi. Kutlu´nun yarın Kayseri´ye gelerek takımın idmanında yer alacağı ve bu çalışma öncesinde Başkan Mamur ile detaylı bir görüşme yapacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Hakan Kutlu ne demişti?

Osmanlıspor maçının ardından konuşan Teknik Direktör Hakan Kutlu, ´´Bu sene yeni kurulan bir takımız. 25 kişilik takımın 20 tanesi yeni futbolcudan oluşuyor. Geçen seneden sadece 5 tane futbolcu arkadaşımız devam ediyor. Buna rağmen oynadığımız maçlara baktığımızda sürekli galibiyeti kaçıran taraftık. Ortaya konan oyunda kimse diyemezdi ki Kayserispor bugün kötü oynadı, mağlubiyeti hak etti. Çok önemli oyun ortaya koydular. Ben başkanımla da konuşacağım, artık Kayserispor´da görev süremin sonuna geldiğini hissediyorum. Bazı sıkıntılarımız oluştu bu süreçte. Çok önemli, değerli bir başkanım var. Kendisiyle de konuşacağım inşallah hayırlısıyla sonlandırırız. Artık Kayserispor´da görevimin sonuna geldiğimi düşünüyorum. Kayserispor´a geleceğe yönelik çok önemli futbolcular kattık? demişti.

Ortaköylüoğlu: Sıkıntı yok

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun görevinin başında olduğunu ifade ederek, "Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.  Spor Toto Süper Lig´in 10. hafta karşılaşmasında Kayserispor, deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşmış ve mücadele 1-1 sonuçlanmıştı. Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Hakan Kutlu, Kayserispor´un Teknik Direktörlük görevinden istifa edeceğini söylemişti. Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hocamız görevinin başında, sıkıntı yok" dedi. (Spor Servisi)



Anahtar Kelimeler: KUTLU GERİ VİTES