?Kürekte Kebap´ Kayseri´den çıktı

10.10.2016 10:33:25

Sunum çılgınlığında son moda: ?Kürekte Kebap´

Sosyal medyanın fenomen yemeği ?Kürekte Kebap´ Kayseri´den çıktı.
Sosyal medyada ?kocişlerin sunum çılgınlığı´ ile başlayan furyaya şimdi de kafelerdeki sunumlar eklendi. Sosyal medya aracılığı ile yaygınlaşan sunumlardan en çok ilgi göreni de Kayseri´de Sinemasal adında bir kafenin yaptığı ?Kürekte Kebap´ sunumu oldu.

İlham kaynağı, ?Mezarımı Derin Kaz´ filmi
Sinema konseptli kafenin, 1944 yapımlı ve Danny Boyle tarafından yönetilmiş İngiliz filmi ?Mezarımı Derin Kaz´a gönderme yaptığı ?Kürekte Kebap´ sunumu, sosyal medyada pek anlaşılmamış olsa da, yemeğe olan ilgiyi artırdı. Mekan sahibi Abdullah Yörük, bahçıvan küreği içinde servis edilen yemeğin fenomen olma sürecini şöyle anlattı:
?Kafemiz tamamen popüler sinema konseptli. Bundan dolayı dekorasyonumuz, yemeklerimiz, sunumumuz, menümüz de sinema konsepti üzerine. Menü danışmanları ile birlikte hazırladık bu sunumlarımızı da. ?Kürekte Kebap´ da fenomen oldu. Bu çok konuşulan yemeğimizin ismi ?Mezarımı Derin Kaz´ adlı bir filmden geliyor. Bir de satırda ?Teksas Kasap Köfte´miz var. Onu da bildiğiniz satır üzerinde sunuyoruz. Bu iki yemek çok giden ürünlerimizden. Bir buçuk yıldır menüde var ama 2 haftadır, özellikle ?Kürekte Kebap´ internet fenomeni haline geldi.?
Müşterilerin ?Kürekte Kebap´ sunumunu ilk gördüklerinde şaşırdıklarını dile getiren Abdullah Yörük, ?O çok bahsedilen ?Kürekte Kebap´ fikri bizlerden çıktı ama fenomen haline getiren genç arkadaşlar oldu. Kendilerini tanımasam da, yemeğimizi popülerleştiren arkadaşlara teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: Kayseri Kürekte Kebap çıktı