KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ HIZ KESMİYOR

15.01.2015 10:32:13

Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleriyle Kayseri`nin sosyal hayata renk katmaya devam ediyor. 16-19 Ocak tarihleri arasında Melihat Gülses konseri ve "Şairlere Vefa" gecesi yapılacak. Ayrıca iki ayrı tiyatro oyunu sahnelenecek.

   Büyükşehir Belediyesi`nin ocak ayı kültür sanat faaliyetleri sürüyor. 16 Ocak Cuma günü saat 19.30`da Şehir Tiyatrosu`ndan "Vur Emri" adlı oyun sahnelenecek. 17 Ocak Cumartesi günü ise Türk Sanat Müziğinin ünlü ismi Melihat Gülses, Büyükşehir Belediyesi`nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kayseri`ye gelecek. Melihat Gülses, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi`nde saat 19.30`da bir konser verecek.

      18 Ocak Pazar günü ise çocuklar için "Balıklar Firarda" adlı oyun sahnelenecek.  Şehir Tiyatrosu`nda sahnelenecek olan oyun saat 13.00`de başlayacak.

     19 Ocak Pazartesi günü ise edebiyat ve şiir dünyasına yönelik "Şairlere Vefa" adlı şiir dinletisi gerçekleştirilecek. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan etkinlik, Şehir Tiyatrosu`nda saat 19.30`da başlayacak.